Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:30 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Locurile vacante pentru procurori Situaţia posturilor la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa

ro

03 Feb, 2016 00:00 1850 Marime text


Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat situaţia posturilor la parchete. Această listă cuprinde toate măsurile dispuse până în prezent la Secţia pentru procurori şi în Plenul CSM pentru luna februarie a anului curent.
 
Astfel, potrivit listei, la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, la capitolul posturi prevăzute, sunt cinci posturi de conducere şi 11 de execuţie. Dintre acestea, doar patru posturi de conducere sunt ocupate, iar toate  cele 11 posturi de execuţie sunt ocupate. Astfel, la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa există un post vacant de conducere.
 
În cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa sunt prevăzute patru posturi de conducere şi 19 de execuţie. Dintre acestea, sunt ocupate toate cele patru posturi de conducere şi doar 18 de execuţie. Prin urmare, un post de execuţie este vacant.
 
La Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa sunt prevăzute două posturi de conducere şi 27 de execuţie, dintre care sunt ocupate doar un post de conducere şi 21 de execuţie. Astfel, gradul de ocupare este de 75,66% şi sunt vacante un post de conducere şi şase de execuţie.
 
La Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia sunt prevăzute un post de conducere şi opt de execuţie, dintre care sunt ocupate postul de conducere şi cinci posturi de execuţie. La capitolul posturi vacante, Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia are trei posturi de execuţie.
 
În cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârşova sunt prevăzute un post de conducere şi două posturi de execuţie, iar ocupate sunt doar un post de conducere şi unul de execuţie. Prin urmare, un post de execuţie este vacant.
 
La Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia sunt prevăzute un post de conducere şi cinci de execuţie. Dintre acestea, ocupate sunt doar şase posturi de execuţie, iar la posturi vacante există un post de conducere.
 
În cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea sunt prevăzute patru posturi de conducere şi şase posturi de execuţie, dintre care sunt ocupate toate cele patru posturi de conducere şi doar cinci de execuţie. Aşadar, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea există un post vacant de execuţie.
 
La Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea sunt prevăzute două posturi de conducere şi opt de execuţie. Ocupate sunt doar un post de conducere şi şase de execuţie, vacante fiind un post de conducere şi două de execuţie.
 
În cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Babadag sunt prevăzute un post de conducere şi două de execuţie, dintre care sunt ocupate doar posturile de execuţie, un loc vacant fiind la postul de conducere.
 
La Parchetul de pe lângă Judecătoria Măcin sunt prevăzute un post de conducere şi două de execuţie. Ocupate sunt doar cele două posturi de execuţie, un loc vacant fiind cel de conducere.
 
Trăgând linie, în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa sunt prevăzute 22 de posturi de conducere şi 90 de posturi de execuţie. La capitolul posturi ocupate există 16 posturi de conducere şi 77 de execuţie. În ceea ce priveşte posturile vacante, la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa sunt şase posturi de conducere şi 14 de execuţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii