Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:45 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

L-ar fi prădat pe afaceristul constănţean Gică Stere Sever Orazali, condamnat definitiv

ro

25 Nov, 2015 00:00 1967 Marime text


Magistraţii Curţii de Apel Constanţa i-au respins apelul lui Sever Orazali împotriva sentinţei pronunţate de Judecătoria Constanţa. Decizia este definitivă.
 
Judecătoria Constanţa l-a condamnat, la sfârşitul lui septembrie, pe Sever Orazali la pedeapsa de doi ani şi patru luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt. Pedeapsa se va executa în regim de detenţie.
 
De asemenea, magistraţii i-au aplicat inculpatului şi „pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat pe o durată de un an după executarea pedepsei principale“.
 
Totodată, magistraţii au dispus „restituirea către partea civilă Stere Gică a sumei de 178,00 de lei depusă la CEC Bank pe numele inculpatului Orazali Sever“.
 
Judecătorii constănţeni l-au obligat pe Sever Orazali la plata către partea civilă Gică Stere a echivalentului în lei la data plăţii a sumei de 6.900 de euro. „Confiscă de la inculpat suma de 500 de lei reprezentând contravaloarea telefonului Samsung sustras de la partea civilă Stere Gică“ şi „obligă inculpatul Orazali Sever la plata sumei de 3.500 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat“, se arată în minută.

Ar fi furat 9.200 de euro şi două telefoane mobile de la afaceristul Gică Stere

Reamintim că Sever Orazali, în vârstă de 47 de ani, este bănuit că ar fi furat suma de 9.200 de euro şi două telefoane mobile de la afaceristul Gică Stere, de 48 de ani.
 
Totul s-a petrecut pe 31 martie, când poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi, prin 112, despre faptul că lui Gică Stere, de 48 de ani, care se afla în incinta unui restaurant de pe bulevardul Tomis, i-a fost sustrasă o geacă în care se aflau suma de 9.200 de euro şi două telefoane mobile.
 
Din investigaţiile efectuate, oamenii legii au stabilit că suspect de comiterea furtului este Sever Orazali, persoană care se sustrage cercetărilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii