Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:23 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ion Vlăduţ este, de ieri, noul comandant al ISU „Dobrogea“

ro

07 Jul, 2015 00:00 4300 Marime text
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea“ are, de ieri, un nou şef. Locotenent colonelul Ion Vlăduţ, prim-adjunct al inspectoratului, a preluat atribuţiile colonelului Gheorghe Constantin, împuternicit, în decembrie 2014, la conducerea ISU „Dobrogea“, pentru şase luni, de Gabriel Oprea viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul Afacerilor Interne. Constantin venise pe locul lui Viorel Jianu, demis după tragedia aviatică de pe lacul Siutghiol, din decembrie 2014.
 
Tot în urma tragediei, şi prefectul de Constanţa de la acel moment, Radu Volcinschi, a fost demis. Cei doi au fost schimbaţi din funcţie de prim-ministrul Victor Ponta.
 
Conform propriilor consemnări din declaraţia de avere completată în 2014, Ion Vlăduţ deţine un teren intravilan în Băneasa, de aproximativ 3.000 mp, cumpărat în anul 2000. De asemenea, el are un autoturism marca Opel Corsa, fabricat în 2003, dobândit prin cumpărare. Tot din declaraţia de avere mai aflăm că, în anul 2013, locotenent-colonelul Ion Vlăduţ a avut venituri de 44.293 de lei din solda lunară şi de 14.818 lei din „salariu (convenţie)“. Soţia acestuia a câştigat, în anul anterior completării declaraţiei de avere, 14.890 de lei. Ion Vlăduţ a declarat că nu are interese.
 
Recent, numele lui Vlăduţ a fost vehiculat într-un scandal în care s-a vorbit de hărţuire sexuală, discriminare pe criterii religioase şi abuz în serviciu.
 
În ediţia online a cotidianului ZIUA de Constanţa, puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale lui Ion Vlăduţ. 

Citeşte şi  

Adjunctul acuzat nu comentează
Hărţuire sexuală, discriminare pe criterii religioase şi abuz în serviciu la ISU „Dobrogea“?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii