Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:19 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ioana Valerica Ilie şi Ioana Ciotârlă, condamnate definitiv după ce au fost achitate

ro

15 Dec, 2015 00:00 1268 Marime text


Schimbare de situaţie în dosarul în care Ioana Valerica Ilie şi Ioana Ciotârlă au fost achitate, în primă instanţă, ele fiind acuzate că ar fi sustras bunuri din casa de amanet pentru care lucrau.
 
Ieri, Curtea de Apel Constanţa a decis, printr-o hotărâre definitivă, condamnarea definitivă a celor doi femei.
 
Ioana Valerica Ilie a luat doi ani de închisoare cu suspendare condiţionată, pentru delapidare, în formă continuată, dar şi pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată.
 
Asta în timp ce Ioana Ciotârlă s-a ales cu pedeapsa finală de 2,6 ani de închisoare cu suspendarea sub supraveghere, pentru complicitate la delapidare, în formă continuată, şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată.
 
Instanţa a dispus desfiinţarea mai multor contracte de împrumut aparent falsificate. De asemenea, Curtea de Apel a admis, în parte, acţiunea civilă formulată de partea civilă SC IFN Belbraco SRL Constanţa şi le-a obligat pe cele două femei la plata sumei de 32.381,7 lei, la care s-a adăugat rata inflaţiei, calculată de la data de 26.01.2009 până la plata efectivă a debitului principal.
 
Mai mult decât atât, Ioana Valerica Ilie a fost obligată la plata sumei de 25.393,8 lei către partea civilă SC IFN Belbraco SRL Constanţa, la care s-a adăugat rata inflaţiei, calculată de la data de 26.01.2009 până la plata efectivă a debitului principal.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii