Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu stins de pompieri cu ajutorul jurnaliştilor! Foc în spatele Casei Căsătoriilor din Constanţa (galerie foto+video)

ro

18 Jul, 2015 00:00 2688 Marime text
Un incendiu violent de vegetaţie uscată a izbucnit, ieri după-amiază, pe valea portului, în spatele Casei Căsătoriilor. Flăcările ameninţau să se extindă până la vilele de pe strada Eminescu şi la şosea, unde se aflau maşini parcate.
 
Până la sosirea pompierilor, la limitarea extinderii incendiului au lucrat... jurnaliştii cotidianului ZIUA de Constanţa, cu un furtun din dotarea casei fostului director al ITM Constanţa, Marius Ciobanu, care locuieşte în zonă şi care a participat la această acţiune civică.
 
Cinci autospeciale ale ISU „Dobrogea” s-au luptat cu focul, timp de peste două ore, foc care s-a extins spre vale, din cauza vântului. La un moment dat, una dintre autospecialele ISU a rămas fără apă şi, cum în zonă nu există hidranţi, a plecat să realimenteze rezervoarele.
 
În cele din urmă, eforturile s-au dovedit cu folos. Nu s-au înregistrat pagube materiale, dar au ars peste 16 hectare de vegetaţie, conform pompierilor, cauzele focarului fiind în curs de stabilire.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii