Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ilie Daniel Daniluc, arestat în lipsă Ar fi făcut acte false mai multor persoane pentru a obţine rate şi ar fi fugit

ro

14 Oct, 2015 00:00 1507 Marime text
 

Judecătorul de cameră preliminară din cadrul Judecătoriei Constanţa a dispus, luni, arestarea preventivă, în lipsă, pe o perioadă de 30 de zile, faţă de inculpatul Ilie Daniel Daniluc. Acesta este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de instigare la înşelăciune, complicitate la înşelăciune, instigare la tentativă la înşelăciune, complicitate la tentativă la înşelăciune, instigare la uz de fals şi complicitate la uz de fals.
 
Daniluc a fost trimis în judecată, în lipsă, în trei cauze separate, împreună cu propunerea de arestare preventivă, pentru săvârşirea unui număr total de 22 de infracţiuni.
 
Procurorii au reţinut faptul că, în perioada 2014 - 2015, ar fi racolat, susţinut şi pus la dispoziţia mai multor persoane înscrisuri falsificate constând în cupoane de pensie, decizii de pensionare, facturi de utilităţi şi contracte de închiriere, pe care acestea din urmă le-ar fi utilizat în vederea obţinerii de credite bancare sau achiziţionării de bunuri electrocasnice, în rate.  
 
Anterior, se dispusese trimiterea în judecată a inculpaţilor Ion Călin, Mihai Câra şi Marius Şerbănescu, întrucât, folosind înscrisuri falsificate, puse la dispoziţie de Ilie Daniel Daniluc, ar fi încercat şi chiar ar fi obţinut contractarea de credite bancare ori ar fi cumpărat bunuri în rate pe care nu le-ar mai fi achitat, producându-se un prejudiciu de aproximativ 36.000 de lei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii