Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:22 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Generator fără documente legale, la bordul unei nave

ro

01 May, 2013 00:00 1153 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat patru marinari sirieni care urcaseră la bordul unei nave ancorate în Portul Constanţa un generator de curent fără a îndeplini condiţiile legale.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat patru cetăţeni sirieni, membri de echipaj pe o navă ancorată în Portul Constanţa, care transportaseră la bordul navei, fără a îndeplini condiţiile legale, un generator de curent pe care-l achiziţionaseră.
Marinarii nu au putut prezenta documente de provenienţă şi nici declaraţia vamală de export sau permisul de încărcare pentru respectivul produs.
Generatorul, având an de fabricaţie 2013, a fost reţinut de reprezentanţii autorităţii vamale până la finalizarea cercetărilor şi luarea măsurilor legale ce se impun.
Poliţiştii de frontieră le-au întocmit celor patru marinari sirieni dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „scoaterea din ţară prin sustragerea de la controlul vamal a bunurilor sau mărfurilor ce trebuie plasate sub regim vamal” şi „săvârşirea unei fapte de două sau mai multe persoane împreună”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii