Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:21 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE! Cine este Dan Cătălin Gemănar mort azi noapte în teribilul accident de la Tariverde judeţul Constanţa. Mesaje tulburătoare de condoleanțe

ro

08 Apr, 2017 09:04 27517 Marime text
Un teribil accident a avut loc aseară pe DN22 Constanţa-Tulcea, la trecerea la nivel cu calea ferată din zona localităţii Tariverde. Un autoturism de lux, Audi Q7 a fost spulberat de un tren de marfă iar şoferul a murit pe loc.

Maşina, care era înmatriculată pe numele lui Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal s-a transformat într-un morman de fiare contorsionate. Victima, identificată a fi Dan Cătălin Gemănar, de 48 de ani din Bucureşti nu a avut nicio şansă în urma impactului, trupul fiindu-i secţionat în două. 

Traficul în zonă a fost oprit mai bine de o oră până la finalizarea cercetărilor. 

Conform IPJ Constanţa, la data de 07.04.2017, ora 20.25, G.C.-D., în vârstă de 48 de ani, din localitatea Cogealac - județul Constanța, a condus un autoturism, pe DN 22,
dinspre municipiul Tulcea către Constanța, iar la trecerea la nivel cu calea ferata semnalizată cu indicator, situată la kilometrul 247, a intrat în coliziune cu un tren marfar care circula pe ruta Tulcea - Medgidia.
În urma coliziunii a rezultat decesul pe loc al conducătorului auto. Politiștii au întocmit dosar penal.


Pe pagina sa de Facebook, Dan Cătălin Gemănar se prtezenta ca fiind director tehnic la Liga Profesionistă de Fotbal. Acesta preciza că a fost agent de securitate la Bat, a studiat la ANEFS Bucureşti şi la Liceul Agroindustrial Rădăuţi. 

După ce au aflat vestea tragică, prietenii săi virtuali au postat mai multe mesaje de condoleanţe pe contul lui Dan Cătălin Gemănar.                         

"Odihneşte-te în pace !
Dumnezeu să te ierte Cătălin                        
Să-ți fie drumul ușor, ție prieten drag, ce ai plecat dintre noi în mod tragic și neașteptat. Memoria ta va rămâne vie pt noi, cei rămași, și care ți-am cunoscut caracterul și felul în care ti-ai trăit viața. Călătoria ta s-a încheiat. Odihneste-te in pace. 


Dumnezeu da te ierte Catalin 🏴
Dumnezeu sa te odihneasca in pace!
Dumnezeu sa te ierte, Catalin!" - sunt cîteva dintre mesajele tulburătoare de condoleanţe postase pe contul de Facebook al lui Gemănar. 

UPDATE! ora 9.50

Conform unor noi informaţii, Dan Cătălin Gemănar - era director administrativ al Ligii Profesioniste de Fotbal, nu era body-guardul lui Gino Iorgulescu. Acesta a fost si ofiter SPP, cu gradul de locotenent colonel in rezerva. A fost in mai multe teatre de operatii, printre care si Irak.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Bruno Mihailescu 08 Apr, 2017 22:33 Cu cea mai mare tristete in suflet am aflat de acest tragic accident....Dumnezeu sa il aiba in lumina lui divina.Tocmai am vorbit cu el cu o zi inainte cand a reinoit contractul la apt.Rar asa suflet un frate adevarat.