Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:59 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionuț Budi despre Cătălin Dan Gemănar mort în accidentul dintre Mihai Viteazu și Tariverde

ro

09 Apr, 2017 05:59 19744 Marime text
Cunoscut prin prisma notorietăţii de care s-a bucurat, în timp, sora sa, Tania Budi, dar și a clubului de noapte pe care-l are în staţiunea Mamaia, Ion Budi, Ionuţ, cum îi spun prietenii, a întâlnit mulți oameni celebri ai României.
 
Printre ei și pe Cătălin dan Gemănar, cel care a murit vineri noapte, în cumplitul accident de cale ferată între Mihai Viteazu și Tariverde.

Ion Budi a declarat pentru ZIUA de Constanța:

Eram prieten cu el din București, când ne întâlneam întâmplător stateam să povestim. În rest fiecare era foarte ocupat. Un om excepțional, un om frumos. Nici nu știu ce s-a întâmplat cu adevarat, am văzut doar la prieteni comuni postările. Incredibil. Mai mult nu am ce sa spun”.

 
Cătălin Dan Gemănar, în vârstă de 48 de ani, a murit într-un tragic accident rutier, după ce maşina în care se afla, aparţinând preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a fost lovită de un tren de marfă, care crcula pe relația Tulcea-Medgidia.

În seara respectivă, Gemănar se afla pe DN22 Constanţa-Tulcea, la trecerea la nivel cu calea ferată din zona localităţii Tariverde, și conducea un autoturism de lux, Audi Q7.

În urma puternicei lovituri maşina, care era înmatriculată pe numele lui Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal s-a transformat într-un morman de fiare contorsionate. Victima, identificată a fi Dan Cătălin Gemănar, de 48 de ani din Bucureşti nu a avut nicio şansă în urma impactului, trupul fiindu-i secţionat în două.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanta

Citeşte şi


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii