Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:17 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Expoziţie de tehnică pe bulevardul Tomis, cu ocazia Zilei Poliţiei Române

ro

25 Mar, 2015 00:00 1853 Marime text
Pe bulevardul Tomis din municipiul Constanţa, în fața Teatrului de Operă și Balet „Oleg Danovski“, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa vor desfăşura, astăzi, începând cu ora 10.30, o parada auto-moto, o expoziţie de tehnică criminalistică, demonstraţii ale câinilor de urmă, demonstraţii de arte marţiale şi din domeniul pirotehnic. Acest eveniment este organizat cu ocazia Zilei Poliţiei Române.

„Avem o manifestare în care ne vom expune tehnica, vom desfăşura o paradă în municipiul Constanţa. Încercăm prin toate aceste manifestări să fim cât mai aproape de comunitate. Populaţiei dorim să îi arătăm rezultatele activităţii noastre cu mesaje preventive, mesaje care să conducă la o creştere a siguranţei acestui judeţ“, a declarat Dumitru Bogdan Despescu, șeful IPJ Constanţa.

Totodată, astăzi vor fi avansați la termen 28 de ofițeri și 87 de agenți de poliție. Înainte de termen vor fi avansați patru ofițeri și şapte agenți de poliție.
Activitatea se va încheia cu o paradă a autospecialelor şi a motocicletelor din dotarea IPJ Constanţa, care vor avea ca traseu bulevardele Tomis, Ferdinand, Lăpuşneanu, Aurel Vlaicu şi I.C. Brătianu.
„Doresc să le transmit colegilor mei un mesaj de sănătate şi să le mulţumesc tuturor membrilor familiilor lor, pentru că îi înţeleg de fiecare dată când nu sunt prezenţi alături de cei dragi.

Le urez succes în continuare tuturor. Îi asigur de tot ce înseamnă sprijin, de la nivelul comenzii inspectoratului, de un respect deosebit, iar populaţiei judeţului Constanţa îi transmit că Poliţia din acest judeţ este o poliţie pregătită, o Poliţie care îşi îndeplineşte sarcinile de serviciu şi face tot posibilul ca cetăţenii să fie în siguranţă“, a adăugat Despescu.
De asemenea, tot cu această ocazie, oamenii legii au mai organizat, în colaborare cu Asociaţia Sportivă Dinamo şi Corpul Naţional al Poliţiştilor, o serie de competiţii sportive între poliţiştii constănţeni, printre care s-au numărat concursuri de tir, de tenis de masă şi de şah.
Ieri, a avut loc „Cupa Presei la Tir“, la Poligonul din cadrul IPJ Constanţa.

„Ziua Poliţiei Române este un moment deosebit pentru ISJ Constanţa, pentru poliţiştii constănţeni. Activitatea de astăzi este cuprinsă în calendarul manifestărilor dedicate Zilei Poliţiei Române“, a conchis Despescu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii