Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dumitru Popescu, condamnat definitiv pentru viol

ro

28 Nov, 2015 00:00 1577 Marime text
Magistraţii Curţii de Apel Constanţa au respins ieri ca nefondat, apelul declarat de Dumitru Popescu împotriva sentinţei penale pronunţate de Judecătoria Constanţa. Decizia este definitivă.
 

La începutul lunii octombrie, magistraţii Judecătoriei Constanţa l-au condamnat pe Dumitru Popescu la pedeapsa de şase ani de închisoare, pentru comiterea infracţiunii de viol. Totodată, judecătorii au revocat „suspendarea condiţionată a executării pedepsei de doi ani de închisoare aplicate inculpatului prin sentinţa penală nr. 53/22.01.2014 a Judecătoriei Constanţa, definitivă prin nerecurare la 4.02.2014, pe care o adaugă pedepsei stabilite prin prezenta“, potrivit minutei.
 
Astfel, Dumitru Popescu trebuie să execute pedeapsa de opt ani de închisoare în regim de detenţie şi să plătească daune morale de 8.000 de lei victimei.
 
Reamintim că Dumitru Popescu, de 35 de ani, din Istria, a fost trimis în judecată pentru viol. Bărbatul este suspectat că ar fi violat o fată de 16 ani. Fapta ar fi avut loc în dreptul podului rutier de pe strada Salciei din localitatea Istria.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii