Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:05 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi tineri din Costineşti şi unul din Constanţa, prinşi cu substanţe halucinogene

ro

18 Jul, 2014 00:00 2139 Marime text
Trei tineri se află în atenţia oamenilor legii, fiind surprinşi de jandarmi în timp ce îşi pregăteau pentru consumul propriu cinci plicuri cu substanţe halucinogene. Doi dintre ei au fost prinşi miercuri, în Costineşti, iar celălalt a fost depistat marţi, de jandarmii din Constanţa.    
   
Tinerii din Costineşti au fost zăriţi de un echipaj de jandarmerie care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice, în staţiunea Costineşti, pe Faleza Soarelui. Oamenii legii i-au observat pe cei doi în timp ce îşi confecţionau ţigări, folosind substanţe cu nuanţe de alb şi verde. La vederea militarilor, aceştia au început să se agite, au aruncat pe jos plicurile şi au mărit ritmul de mers. Fiind somaţi, s-au oprit şi li s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le deţineau. Asupra celor doi tineri, cu vârsta de 18, respectiv 20 ani, jandarmii au mai găsit, în buzunarele de la pantaloni, un plic care conţinea aceeaşi substanţă albă şi două pastile inscripţionate cu litera M.



Cât îl priveşte pe tânărul din Constanţa, şi acesta a fost prins chiar în momentul în care îşi confecţiona o ţigară, folosind un plic în care se aflau fragmente vegetale de culoare verde. Scena la care au asistat oamenii legii s-a petrecut pe strada Olteniei. Asupra băiatului din Constanţa a mai fost găsit un plic cu aceeaşi substanţă, susţin oamenii legii. 
Cele cinci plicuri şi cele două pastile găsite asupra tinerilor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii