Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Depozitele en-gross din Constanţa, luate cu asalt de inspectorii ANAF

ro

03 Nov, 2015 00:00 3946 Marime text


Zeci de maşini ale Autorităţii Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) s-au oprit în poarta câtorva en-gross-uri din Constanţa.
 
Ieri, inspectorii ANAF au controlat tot ce mişcă în zonele respective şi au făcut inventarul societăţilor care îşi desfăşoară activitatea în acele depozite. Primele luate la „puricat” au fost Eden1 şi Eden2. Următorul pe listă în decursul zilei de ieri a fost Histria.
 
Controalele au avut loc în cadrul operaţiunii „Cristal”, declanşată de ANAF la nivel naţional şi care vizează societăţile comerciale de tip en-gross.
 
În cadrul operațiunii „Cristal” sunt vizate 60 de en-gross-uri, iar la sfârșitul acestei prime etape care se va finaliza pe 25 decembrie.
 
Operațiunea va fi reluată la începutul anului 2016, avându-se în vedere rezultatele rapoartelor de evaluare ale primei etape.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Marian 03 Nov, 2015 12:49 Cum sa faci bani usor! Cu ceva inteligenta, poti invata simplu cum sa faci bani usor. Noi suntem o echipa in plina ascensiune si inca mai avem nevoie de persoane serioase cu care sa colaboram. Cu noi poti invata pas cu pas cum sa faci bani usor. Iti trebuie doar seriozitate, calculator si conexiune la internet! Cere urgent detalii mai multe la adresa de email: officemuncaladomiciliu@gmail.com