Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:53 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Depistaţi şi băgaţi în arest

ro

16 May, 2013 00:00 1227 Marime text
Ieri, în intervalul orar 05.30 - 11.00, poliţiştii Biroului Urmăriri din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale au organizat şi executat o acţiune pe linia identificării persoanelor posesoare de mandate de executare a pedepsei închisorii care se sustrag de la executarea acestora.

Cu ocazia acţiunii a fost depistat Cristian O., în vârstă de 35 de ani, din oraşul Ovidiu, care avea de executat 4 ani de închisoare, conform unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Constanţa la data de 8 mai, pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.
Tot cu ocazia acţiunii a fost identificat Bogdan B., în vârstă de 23 de ani, din Constanţa, care avea de executat 3 ani de închisoare conform unui mandat de executare a pedepsei privative de libertate emis de Judecătoria Constanţa la data de 9 mai, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
Cele două persoane au fost depuse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Constanţa, urmând a ajunge în penitenciar pentru executarea pedepselor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii