Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:22 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De dimineaţă, percheziţii la persoane bănuite de partide de vânătoare ilegale

ro

27 Nov, 2016 08:03 2101 Marime text
La această oră, poliţiştii din Prahova efectuează cinci percheziţii domiciliare, la persoane bănuite că ar fi braconat căpriori şi mistreţi, utilizând arme de foc.  

În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova efectuează cinci percheziţii în localitatea Surani, din judeţul Prahova. Percheziţiile vizează domiciliile unor persoane bănuite de braconaj cinegetic.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că, în cursul anului 2016, cei în cauză ar fi desfăşurat partide de vânătoare ilegale, în mai multe locaţii din judeţul Prahova. Aceştia ar fi împuşcat căpriori şi mistreţi, utilizând arme de foc letale.

Poliţiştii vor pune în executare cinci mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, pentru audieri.

Activităţile beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. La acţiune participă şi jandarmi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii