Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:09 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cinci percheziţii în municipiul Constanţa

ro

18 Feb, 2013 22:22 1364 Marime text
Ieri, poliţiştii Secţiei 1, cu sprijinul colegilor de la Biroul Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa, beneficiind de suportul tehnic al Serviciului Criminalistic şi însoţiţi de luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Constanţa, au organizat şi executat 5 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Constanţa.

Acţiunea a vizat depistarea a şase bărbaţi cu vârste cuprinse între 31 şi 46 de ani, din Constanţa, suspectaţi de comiterea mai multor furturi din societăţi comerciale, situate în incinta unui hypermarket din municipiul Constanţa, profitând de neatenţia personalului de vânzare sau a celui de pază şi disimulând articolele de îmbrăcăminte în aşa fel încât să evite sesizarea elementelor de siguranţă de către dispozitivele de la intrările/ieşirile în magazine. Prejudiciul cauzat a fost estimat la valoarea de 3.900 lei.

Cu ocazia descinderilor, au fost identificate cinci dintre persoanele căutate, care au fost conduse la sediul unităţii de poliţie pentru cercetări, totodată fiind indisponibilizate mai multe articole de vestimentaţie.

Persoanele în cauză, suspectate de comiterea a trei astfel de furturi înregistrate iniţial cu autor necunoscut, în urma cercetărilor şi a probatoriului administrat, au fost reţinute pe bază de ordonanţă.

În cursul zilei de ieri, suspecţii urmau să fie prezentaţi procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propunere de sesizare a instanţei de judecată cu luarea măsurii arestării preventive pentru furt calificat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii