Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:29 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cercetaţi pentru trafic de droguri Percheziţii de amploare la Constanţa

ro

07 Nov, 2015 00:00 3392 Marime text
Percheziţii de amploare au fost desfăşurate în Constanţa, în urma cărora patru persoane au fost propuse spre arestare pentru trafic de droguri şi conducerea unui autoturism în timp ce şoferul se afla sub influenţa substanţelor psihoactive.
 
Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța și procurorii DIICOT au ridicat 84 de grame de cannabis, în urma unei prinderi în flagrant delict și a două percheziții domiciliare, organizate la data de 5 noiembrie.
 
În urma flagrantului a fost prins un bărbat, de 28 de ani, care se pregătea să pună în vânzare 12 pliculețe cu zece grame de cannabis. Acesta se afla împreună cu un alt bărbat, care îl transporta cu un autoturism. Polițiștii au efectuat şi două percheziții domiciliare, pentru documentarea activității infracționale a celor doi și a altor doi bărbați, de 23 și 27 de ani, bănuiți că, în cursul anului 2015, ar fi creat o rețea de distribuție a drogurilor de risc către mai multe persoane din Constanța.
 
În urma perchezițiilor, au fost descoperite 74 de grame cannabis porționat și pregătit pentru punere în vânzare, aflat în 84 de pliculețe, trei grindere și un cântar electronic. Procurorul de caz a dispus reținerea şi propunerea spre arestare a patru persoane, şi anume: Cristian Popa, Ioana Ramona Tănase, Andrei Ionuţ Mătulescu şi Sorin Diaconu.
 
Iată decizia Tribunalului Constanţa: „Solutia pe scurt: Admite propunerea de arestare preventivă formulată de către D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanţa în ceea ce-i priveşte pe inculpaţii Popa Cristian, Tănase Ioana Ramona şi Mătulescu Andrei Ionuţ. În baza art.226 rap. la art.223 alin.2 C.p.p.: Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor Popa Cristian, Tănase Ioana Ramona şi Mătulescu Andrei Ionuţ pe o perioadă de 30 de zile, cu începere de la 6.11.2015 până la 5.12.2015, inclusiv. Dispune emiterea, de îndată, a mandatelor de arestare preventivă. În baza art.227 alin.1 C.p.p.: Respinge propunerea de arestare preventivă a inculpatului Diaconu Sorin. În baza art.227 alin.2 C.p.p. cu aplicarea art.202 alin.4 lit.b C.p.p.: Ia faţă de inculpatul Diaconu Sorin măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, începând cu 6.11.2015”. 
 
În acest context, precizăm că una dintre cele patru persoane, potrivit unor surse, ar fi angajată la o televiziune din Constanţa, pe când un alt inculpat este barman.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii