Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbatul care şi-a pus familia în pericol în accidentul de la trecerea peste calea ferată, arestat pentru 30 de zile

ro

17 Mar, 2015 00:00 1888 Marime text
Moartea i-a dat un avertisment lui Aurel Gabi Stancu, un bărbat din Constanţa care s-a urcat la volan beat şi fără permis. Maşina pe care o conducea haotic şi în care se aflau familia lui (soţia şi copilul de numai un an) şi un prieten a fost strivită de un tren, la o trecere peste calea ferată.
 
Mecanicul locomotivei care trăgea zece vagoane pline cu pasageri n-a mai avut timp să frâneze. Uluitor este că toţi cei din autoturism au scăpat cu zile.
 
Imediat după impactul năucitor, cei patru au fugit, dar vinovatul a revenit ceva mai târziu şi a fost luat la întrebări de poliţişti.
 
Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat, sâmbătă, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive, în lipsă, faţă de inculpatul Aurel Gabi Stancu, cercetat în stare de reţinere pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi sub influenţa alcoolului, părăsirea locului accidentului şi vătămare corporală din culpă.
 
Prietenul şoferului a fost găsit de medici la câţiva metri distanţă prăbuşit în iarbă. Bărbatul este internat acum la Spitalul Judeţean Constanţa.
 
Poliţiştii au găsit în autoturismul înmatriculat în Bulgaria mai multe sticle de băutură. La aproape două ore de la dramatica întâmplare, la faţa locului a apărut şi principalul vinovat. Imediat, anchetatorii şi-au dat seama de ce acesta dispăruse subit: avea o alcoolemie de 1,5 la mie în sânge!
 
Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa a admis propunerea astfel cum a fost formulată şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii