Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:24 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au braconat pe Tabacarie si risca inchisoarea

ro

06 Feb, 2009 03:07 1537 Marime text
13 bărbaţi sunt pasibili de o pedeapsă cu închisoarea de la unu la trei ani, după ce au fost prinşi braconând în zona Lacului Tăbăcărie.

Acţiunea în urma căreia au fost prinse cele 13 persoane s-a desfăşurat ieri dimineaţă, între orele 9.00 şi 12.00. La activitate au participat efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Tomis şi inspectori ai Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură, filiala Constanţa. Scopul acţiunii a fost prevenirea şi combaterea infracţiunilor piscicole în zona Lacului Tăbăcărie. Conform lt. col. Sorin Mustăţea, purtătorul de cuvânt al Grupării, cele 13 persoane au fost prinse în timp ce pescuiau cu japca. Pedeapsa prevăzută de lege pentru această infracţiune este închisoarea de la unu la trei ani şi interzicerea dreptului de a pescui pentru o perioadă cuprinsă între unu şi trei ani. Jandarmii au înaintat dosarele Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • non-mazare 06 Feb, 2009 11:22 pai nu oamenii lui mazare distrug parcul tabacariei? nu oamenii lui mazare taie toti copacii dintre blocuri?