Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:17 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alexandra Stan şi Marcel Prodan, sub acelaşi acoperiş! Al Judecătoriei Constanţa (galerie foto)

ro

04 Sep, 2015 00:00 3930 Marime text
Ieri, la Judecătoria Constanţa, a avut loc un nou termen în dosarul în care cântăreaţa Alexandra Stan îl acuză pe fostul ei manager, Marcel Prodan, că ar fi bătut-o până la leşin. Judecătorul Mihai Valentin, din Judecătoria Constanţa, a audiat, la termenul de ieri, trei persoane, una dintre ele fiind un angajat al studioului condus de Marcel Prodan. El a declarat că cearta dintre cântăreaţă şi managerul ei ar fi început din cauza modului în care cânta aceasta şi că, la momentul plecării lor din studioul de înregistrări, Alexandra Stan şi Marcel Prodan nu se mai certau. Totuşi, bărbatul a mai declarat că, ulterior, conflictului verbal, Prodan i-ar fi spus că el şi Alexandra Stan s-au bătut.
 
De partea cealaltă, cântăreaţa susţine că, de fapt, cearta ar fi pornit din cauza unor bani: „După ce i-am arătat hainele, am început să am o discuţie cu el despre bani. L-am întrebat dacă se poate să primesc şi eu banii pentru ultimele concerte. El a reacţionat într-un fel agresiv verbal. A început să înjure. Ceva de genul: «Ce... vrei de la mine?». Mi-a adus un plic. Când am văzut plicul respectiv... nu puteam să iau plicul cu bani, despre care nu ştiam nimic, ce e cu ei. I-am cerut mai multe detalii: de unde sunt banii, de la ce concerte sunt. Apoi, el mi-a spus să ies afară. M-a smucit, să mă strângă de gât, să mă dea afară de la el din casă“.
 
„Ziua următoare, m-am dus spre studio, pentru că voiam să fac repetiţii pentru piesa nouă. Aici erau şi alţi angajaţi. De faţă cu ei, a început să mă facă în toate felurile, că nu fac canto, că nu repet, că nu cânt, că am o voce naşpa, că modul meu de viaţă este dezordonat şi că din cauza asta o să cânt naşpa şi chestii de genul. Eu am încercat să-l calmez. I-am spus că nu are rost să vorbim despre modul meu de viaţă la studio şi că vreau să repet melodia. Atunci el a început să vorbească mai urât, era foarte agresiv, a început să lovească cu picioarele scaunele. (…) I-am spus să se calmeze. S-a enervat şi mai tare. A început să tragă de mine. A început să mă bată. Am căzut pe jos şi am leşinat. (…) M-am trezit după două ore. Eram pe canapea, învelită, ca şi cum adormisem. M-a luat, m-a urcat în maşină cu forţa, a vrut să mă ducă acasă la ai mei, în Valu lui Traian. A luat-o pe Tomis. În faţă la Grand a oprit maşina în parcare, m-a scos din maşină, m-a aruncat pe stradă, mi-a dat cu piciorul în geantă, mi-a dat cu picioarele în spate, m-a lovit în rinichi. Când a văzut că se apropie lume, m-a luat şi m-a băgat din nou în maşină. Înspre Valu a început să mă bată de-a binelea, palme şi pumni peste faţă. Atunci am vrut să ies din mers. Am deschis uşa. El a oprit şi eu am vrut să fug. M-am dus pe mijlocul străzii, am făcut cu mâna la o maşină. (…) Atunci a trecut o maşină de Poliţie Rutieră, care venea de la Valu. Au oprit, ne-au legitimat, ne-au luat actele şi m-au dus pe mine la Urgenţă“, se arată în prima declaraţie făcută de Alexandra Stan cu privire la incident.
 
De partea cealaltă, Marcel Prodan nu a dorit să ofere prea multe detalii, dar se apără şi spune că nu a bătut-o pe cântăreaţă. Următorul termen al dosarului a fost stabilit pentru săptămânile următoare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii