Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:34 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alertă pe plaja din Saturn şi Mangalia Doi adolescenţi de 17 ani şi un bărbat, înecaţi

ro

23 Aug, 2016 00:00 10391 Marime text
 

Clipe dramatice pe plajele de pe litoralul românesc unde un adolescent de 17 ani a rămas captiv sub stabilopozi pe plaja Cerna, din staţiunea Saturn, iar pe plaja din Mangalia trupul neînsufleţit al unui bărbat a fost adus de ape la mal. O femeie a spus că bărbatul decedat este soţul său şi în ape ar fi dispărut şi băiatul lor, în vârstă de 17 ani.
 
Apelul la 112 a fost făcut prima dată în jurul orei 9.00, unde se anunţau cadrele medicale din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă pentru a interveni în staţiunea Saturn, pe plaja Cerna, pentru o persoană care nu poate ajunge la mal. Un tânăr de 17 ani s-ar fi aventurat în valuri, cu toate că salvamarii au arborat steagul galben, şi a rămas captiv sub stabilopozi. Se pare că este vorba de un tânăr din Reghin. El a venit la mare împreună cu părinţii, a intrat în apă, dar curenţii puternici l-au tras aproximativ 60 de metri în larg, până a rămas blocat sub stabilopozi. La faţa locului s-a deplasat şi o autospecială de pompieri, dar şi scafandrii de intervenţie din cadrul ISU „Dobrogea“.
 
În jurul prânzului, alerta s-a dat din nou. De aceasta dată, pe plaja din Mangalia, în dreptul hotelului Laguna, unde trupul neînsufleţit al unui bărbat a fost adus de ape la mal. În pofida eforturilor depuse de medici, bărbatul de 45 de ani a fost declarat decedat. Trupul său va fi depus la morgă, unde i se va efectua necropsia. O femeie a spus că bărbatul decedat este soţul său şi în ape ar fi dispărut şi băiatul lor, în vârstă de 17 ani. Scafandrii au intervenit imediat pentru găsirea adolescentului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Andreea 01 Sep, 2016 02:39 Cum se numesc salvamarii din saturn. Cei tineri ? Plaja cerna mai exact...