Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:55 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adolescentul dispărut de la ferma unde lucra, găsit înecat pe Canalul Dunăre - Marea Neagră

ro

20 Nov, 2014 00:00 4751 Marime text


Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea“ au fost solicitaţi să intervină, ieri, în jurul orei 11.30, pe Canalul Dunăre-Marea Neagră - în dreptul localităţii Murfatlar.


Sesizarea a fost făcută de un trecător care a observat un cadavru plutind pe apă. La faţa locului s-a deplasat o autospecială cu barcă de la Detaşamentul Palas din cadrul ISU. Trupul neînsufleţit a fost adus la mal şi predat organelor legii.

Poliţiştii din Murfatlar au fost şi ei sesizaţi. Din surse oficiale, persoana decedată este un minor de 16 ani, din localitate, care a dispărut de acasă din data de 8 noiembrie.

Reamintim că poliţiştii din Constanța au fost sesizaţi, pe 10 noiembrie, cu privire la dispariţia lui Virgil Stancu, în vârstă de 16 ani, cu domiciliul în Murfatlar, şi care locuia fără forme legale la ferma numărul 2 din acelaşi oraş. Adolescentul, la data de 8 noiembrie, ora 10.00, a plecat în mod voluntar de la ferma unde lucra şi nu a mai revenit la domiciliu sau la locul de muncă.

În continuare, se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor decesului, urmând a fi efectuată şi necropsia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii