Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:10 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A pierdut la aparate şi a devenit violent Un bărbat a încercat să-şi ia viaţa după ce a furat banii dintr-un bar din Cumpăna

ro

26 Feb, 2015 00:00 1366 Marime text


Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitatea constănţeană Cumpăna, suspectat de poliţişti că ar fi furat 1.200 de lei dintr-un bar, pe care i-ar fi aruncat în curtea casei unor vecini, a încercat să-şi pună capăt zilelor după ce şi-a pierdut banii la păcănele.

 
El a furat bani din încasările barului ca să-şi recupereze paguba, apoi a încercat să se spânzure. Medicii au reuşit să-l resusciteze, însă spun că starea lui este în continuare gravă.
 
Totul a început într-un bar din localitatea Cumpăna. Bărbatul, aflat în stare avansată de ebrietate, şi-a pierdut toţi banii, aproximativ 1.000 de lei, la aparatele electronice. A început să fie violent şi să lovească puternic aparatele.
 
Angajata barului a apăsat imediat butonul de panică, dar până la sosirea echipei de intervenţie, bărbatul i-ar fi furat 1.200 de lei din încasările localului. Oamenii legii l-au prins după ce bărbatul, speriat, aruncase banii în curtea unor vecini. Bărbatul n-a putut fi audiat pentru că nici nu putea vorbi de beat ce era, iar poliţiştii i-au dat drumul acasă.
 
Când şi-a revenit din beţie, speriat că va ajunge la închisoare, bărbatul a încercat să se spânzure. A fost găsit de soţia lui, care a chemat imediat salvarea. Echipa medicală a reuşit să îl resusciteze, însă medicii nu îi dau multe şanse de supravieţuire.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii