Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:09 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

6.6.6. Un presupus satanist din Constanţa vrea în libertate. Decizia va fi luată azi, de „Ziua Antihristului“!

ro

06 Jun, 2016 00:00 3178 Marime text


Comisia pentru individualizarea regimului de executare a pedepselor din cadrul Penitenciarului Poarta Albă a trimis la Judecătoria Medgidia o cerere de eliberare condiţionată. Vizat era un constănţean care, în opinia observatorilor, ar fi făcut parte din fenomenul satanist din ţara noastră alături de alţi doi bărbaţi ce ar fi săvârşit două crime abominabile pe datele de 3 şi 8 mai 1995. Magistraţii Judecătoriei Medgidia au respins propunerea de liberare condiţionată, iar bărbatul, nemulţumit de decizie, a făcut contestaţie, care va fi judecată astăzi, 6.06.2016 (666), de judecătorii Tribunalului Constanţa.
 
Reamintim faptul că incidentul de la Constanţa reprezintă, în opinia observatorilor fenomenului satanist din ţara noastră, momentul iniţial al „Epocii Aniosa“, intitulat astfel după numele unui canabis ieftin, dar caracterizat printr-o ridicată radioactivitate reziduală, ca urmare a faptului că este cultivat în arii din Est afectate de catastrofa de la Cernobîl.
 
Printre primele nuclee sataniste care au aderat la consumul de droguri mai mult sau mai puţin infestate cu cesiu şi stronţiu s-a numărat gruparea „aurolacilor“ care trăiau în canalele din zona Gării de Nord din Bucureşti, denumită „Fraţii Stăpânului“.
 
O grupare similară bucureşteană a fost „Allzdam“, nume ce vine de la „All is Damned“. Treptat, în aceasta grupare au fost cooptaţi elevi de la liceele din Bucureşti, dar şi din alte localităţi. Nucleul bucureştean a migrat la Constanţa, cu sprijinul a doi satanişti locali care au reuşit să coopteze mai mulţi constănţeni, în special elevi, pe fondul vânzării de droguri.
 
Dintre cei racolaţi au făcut parte şi bărbatul care cere să fie eliberat condiţionat, fratele său şi un alt individ, toţi fără ocupaţie. Sub influenţa halucinogenelor, cei trei ar fi săvârşit două crime abominabile pe datele de 3 şi 8 mai 1995. Simbolurile scrijelite pe corpurile victimelor, declaraţiile autorilor şi obiectele găsite la domiciliile celor trei au dovedit ca ucigaşii erau satanişti. Anchetele demarate de autorităţi au arătat că în Constanţa sataniştii se întâlneau în Tomis Nord, în zona Inel II, pe plaja Modern - la movila de pământ sau în cazemate, iar în judeţ, în special la cimitirul din Cernavodă, la cavoul familiei Framache.
 
Reporterii de investigaţie ai cotidianului ZIUA de Constanţa au descoperit, în urmă cu peste zece ani, un altar ritualic improvizat în Peştera Limanu, pe locul unui sanctuar precreştin. Se pare că ritualurile de la Limanu cuprindeau şi sacrificii de animale.

6.06.2016

În cartea „Anti - 2016 Christ - 2019“, scrisă de David Montaigne, se arată că 6 iunie 2016 ar fi „Ziua Antihristului“.
 
„Precum pe pământ, aşa şi în cer: atunci când Antihrist intră în templu, Venus pare să intre în Soare. Steaua Dimineţii (Morningstar, Lucifer/Antihristul = Venus) intră în Templu (merge direct în spatele Soarelui/altarul focului în Templu). După cum Soarele reprezintă, de asemenea, pe Hristos, iar Venus este pe partea opusă (Anti), avem, din punct de vedere astronomic, Anti-Christ în poziţia corectă. Acesta este un eveniment rar, care se întâmplă în doar nouă zile la fiecare 105 ani... Şi chiar data se potriveşte activităţii lui Antihrist - a şasea zi, a şasea lună a unui an care s-a încheiat în şase, - singura dată 6-6-6 în perioada marelui necaz“, se arată în introducerea cărţii citate.
 
„Diferenţa lui Venus, care merge în spatele soarelui în orice zi, sunt aproximativ 9 / (105*365.25) - aproximativ o şansă din 4.261. Se întâmplă doar o dată 6-6-6 o zi din fiecare 15.563.302 zile. Asta înseamnă că, în medie, nu s-ar întâmpla din nou acest lucru pentru aproximativ 42.611 ani. Este un semn foarte rar“, se mai arată în cartea lui David Montaigne.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii