Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:53 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

1962 de zile de la trimiterea în judecată Acuzele procurorilor Anticorupţie - „Se încearcă tergiversarea retrocedărilor din Constanţa“

ro

02 Apr, 2014 00:00 1964 Marime text
Un nou termen de judecată în deja celebrul dosar al retrocedărilor din Constanţa, cauză în care printre cei inculpaţi se află Radu Mazăre şi Nicuşor Daniel Constantinescu (şefii judeţului). Ieri, magistratul Corina Cornelia Dăescu, din cadrul Curţii de Apel Bucureşti, a stabilit ca procesul să fie amânat pentru data de 29 aprilie, în vederea finalizării expertizei topo. Potrivit unor surse judiciare, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au acuzat, ieri, că dosarul este tergiversat, sens în care au cerut instanţei de judecată amendarea unui expert desemnat.

Ulterior, judecătoarea Cornelia Dăescu a respins solicitarea celor de la Anticorupţie, însă a decis citarea expertului pentru şedinţa viitoare. Conform hotnews.ro, de la trimiterea în judecată a lui Radu Mazăre, primarul municipiului Constanţa, au trecut 1962 de zile. Dosarul a ajuns pe rolul Curţii de Apel Bucureşti în 2008, iar până în prezent a fost deschis de aproape 50 de ori.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii