Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:21 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial Se caută vinovaţi acolo unde nu sunt! Aţi auzit de „libertatea de a gândi“?

ro

16 Feb, 2017 00:00 3599 Marime text
Mint. Mint şi acum. Trag de timp cu o mârşăvie teribilă. Distrug ţara şi au speranţa că România va fi ademenită de „abrogare“ şi se va duce acasă. Răul din ţara noastră este mare, definit şi exact localizat. Nu doar că mint că fără ei nu putem. Ne mai şi fură munca, viitorul, banii, vieţile. De ceva timp, „româneşte“ înseamnă incultură, lipsă de competenţă, apatie, obrăznicie, grosolănie, minciună, furt. Aşa se fac lucrurile „româneşte“, iar poporul român a fost mutilat cu barbarie.
  
Şi în cazul în care comiţi eroarea să îţi exprimi sub ce formă doreşti tu indignarea, imediat eşti luat la rost. În cazul în care pui proiecţii pe clădire, eşti chemat de urgenţă la Poliţie, în cazul în care vii cu animalul de companie la protest, afli de la ceilalţi că patrupedul a încasat mai mulţi bani decât ai încasat tu de la Soroş, dacă ai drone, ţi le confiscă imediat.
 
Acum li s-a pus pata pe părinţii care au avut îndrăzneala să îşi scoată copiii la un protest împotriva unui sistem corupt, care, culmea, este acuzat că ar fi furat bani de la Protecţia Copilului. Ei sunt arătaţi cu degetul acum. Pentru că este o lege care spune că părinţii nu-şi pot folosi copiii în interes propriu. Auziţi? Sunt mulţi care şi-au dus copiii la mitingul cel paşnic în care s-au aprins luminile pentru România! Cum dovediţi voi că părinţii i-au luat în interes propriu, şi nu pentru viitorul lor? Ce probe aveţi că acei părinţi nu i-au dus acolo pentru ca micuţii să vadă ce înseamnă un popor unit, sute de mii de tineri deştepţi şi curajoşi şi o istorie? Cum demonstraţi că părinţii au luat copiii la un miting ce nu a fost paşnic şi că s-au încălcat drepturi ale altora?
 
Însă, în situaţia în care nu aţi auzit de UNICEF, vă spunem că au ei o Convenţie ce spune că „orice copil are dreptul la libertatea de a gândi şi de a participa la întruniri paşnice care nu încalcă drepturile celorlalţi“. Poate nu aţi auzit de „libertatea de a gândi“!
 
Se caută vinovaţi acolo unde nu sunt! Băi, oameni buni! Nu mai sunt părinţi care abuzează copiii, care îi bat, care îi lasă nesupravegheaţi, care îi abandonează sau care îi ard de vii? Sunt rezolvate toate aceste probleme? Aţi găsit singura problemă care arde acum, şi anume că părinţii îşi scot pruncii din casă la miting?
 
Cu cât o să ne agasaţi mai mult, cu atât vom fi mai înverşunaţi! Faceţi ce doriţi voi, că părinţii, tot cu copii, o să iasă în stradă, pentru că ies pentru viitorul României lor! Pentru că România a primit o şansă epocală care nu va fi omorâtă doar pentru că se caută diferite situaţii de a o înfrânge. Vor ieşi masiv, în toate oraşele, şi se vor ţine tari! Pentru că de la gura copiilor veţi fura şi veţi da bani în plus altora. Cam asta este situaţia de acum. Următoarea mutare aparţine viitorului României: iese în stradă sau iese din istorie.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii