Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:04 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial Pixwords sau dovada că Facebook-ul s-a umplut de penibil

ro

17 Oct, 2015 00:00 3320 Marime text
De la o vreme, am observat pe Facebook un fenomen cel puţin dubios. Moda „Pixwords“ - un joc de cuvinte încrucişate - i-a cuprins pe toţi românii, inclusiv pe cei care au sindromul „k“ şi pe cei care niciodată în viaţa lor nu au scris sau au gândit vreun lucru inteligent. Acum, cu jocul momentului, sunt toţi „ageri“ la minte.
 
Evident, având în listă peste 1.000 de prieteni, nu mi s-a părut foarte curios la început. Nu mai ţin minte cui i-am dat accept ș.a.m.d. Aşa că am zis: ia uite, bă, ce tare, am prieteni care doresc ajutorul oamenilor virtuali. Apoi am descoperit că din ce în ce mai multe persoane dau share la rebusurile acestea şi am zis: ia uite, dom’le, foarte tare, am în listă o întreagă populaţie cu chef de scrabble.
 
După ceva „cercetare“, am aflat că, de fapt, acesta este un joc în care devii penibil între timp. Chestia tare e că nu înţeleg ce fel de om ar da share la cuvintele pe care nu le cunoaşte și care-i șpilul. Rezultatele acelor cuvinte sunt oricum pe Internet. Există un site cu rezultate, pe care l-am găsit din întâmplare, şi acest lucru s-a întâmplat fără să joc!
 
Mă gândesc că poate în felul ăsta vor să atragă atenţia asupra faptului că ei fac lucruri interesante, nu dau doar like-uri şi postează zâmbete pe wall-uri.
 
Și cum toate chestiile kitsch și penibile prind foarte repede, mă aștept ca moda asta să continue... mult timp de acum încolo.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Daniela 11 Nov, 2015 21:52 Eu am gasit raspunsurile PixWords Romania pe www.pixwords.biz