Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul șef al Vămii Constanța schimbat de Grindeanu de unde fusese numit de Cioloș. Cine este în locul lui

ro

09 May, 2017 05:45 4617 Marime text
Aseară, a fost publicată în Monitorul Oficial al României partea I numărul 334, decizia 395, semnată de primul ministru al României Sorin Grindeanu, privind eliberarea lui Dorel Fronea din funcţia de vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, Fronea având în coordonare până acum Direcţia Generală a Vămilor.

Până la desemnarea înlocuitorului său, atribuţiile de coordonare a Direcţiei Generale a Vămilor vor fi execitate de Marius-Marin Florea, care coordonează Direcţia Generală Antifraudă Fiscală din cadrul ANAF.


Marin-Marius Florea este licențiat în științe economice, specializarea Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice – București.

De asemenea, deține un Master în Investigarea Fraudelor, urmat la Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza", Facultatea de Drept.
Florea Marin-Marius a avut atribuții de coordonare a activităților de combatere a evaziunii și fraudei fiscale, în funcții precum cea de Director general adjunct/șef serviciu în cadrul Activității de inspecție fiscală de la DGRFP București (2015 - 2017) și  respectiv Direcția de Administrare a Marilor Contribuabili (în 2014).

În anul 2013, a ocupat funcția de șef administrație adjunct la DGRFP București, activitatea de inspecție fiscală, iar în perioada 1998-2003 a fost inspector, la Direcția Generală de Control Fiscal din cadrul Ministerului Finanțelor Publice. 

Dorel Fronea a fost numit pe postul pe care l-a deținut până ieri pe 7 iulie anul trecut prin decizie a primului ministru de atunci Dacian Julien Cioloș.
La vremea respectivă numirea s-a efectuat în baza unei adrese strimisă către Cabinetul Guvernului de către ANAF.


Reamintim că Dorel Fronea a mai fost vicerepședinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală până în anul 2013.
Totodată Fronea a fost şef la vămile Ploieşti şi Constanţa, director la Direcţia Regionalǎ Vamalǎ Bucureşti, director adjunct la Direcţia de Supraveghere Vamală.
Trebuie să mai spunem că Fronea a urmat un curs al Universităţii Ovidius din Constanţa.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii