Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:18 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE ora 14.00 Au fost deszăpezite 3 autocare, 6 microbuze și 1 autoturisme. Zeci de persoane prinse în nămeți de mai multe ore, pe drumul dintre Constanța și Valu lui Traian (galerie foto+video)

ro

06 Jan, 2017 12:30 3757 Marime text
Zeci de autoturisme și zeci de persoane sunt prinse în zăpezi și nu mai pot înainta pe drumurile naționale și județene din Constanța.

Angajați ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Dobrogea” alături de militari de la Brigada 9 Mecanizată ”Mărășești” intervin pentru a scoate din nămeți autoturismele care au pornit la drum ignorând recomandările autorităților de a evita drumurile pe perioada codului de vreme rea.  

Pe drumul dintre Constanța și Valu lui Traian intervenția este foarte dificilă, foarte multe mașini fiind prinse în zăpadă în microbuze sau autoturisme personale și la care autoritățile ajung cu greu din cauza viscolului care suflă cu putere. Unele autoturisme sunt prinse în zăpadă încă de la primele ore ale dimineții.

UPDATE ORA 14.30:

Până la ora 14.30, peste 90 de persoane au fost recuperate din autoturismele și mijloacele de transport în comun care au încercat să călătorească în timpul codului roșu între Constanța și Valu lui Traian.

Până acum, echipajele ISU Dobrogea alături de militari au scos din zăpezi 3 autocare, 6 microbuze și 15 autoturisme. Persoanele prinse în zăpezi și cei care și-au abandonat mașinile și au încercat să o ia la pas până în localitate au fost transportate cu un autovehicul al ISU până la aparținătorii care îi așteptau la blocajul Poliției Rutiere.  
 

ZIUA de Constanța vă prezintă situația drumurilor din municipiu, din județ și din Dobrogea. Citește aici toate informațiile legate de codul roșu de viscol!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii