Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:53 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teatrul de Vară Jupiter își deschide stagiunea cu o invitație la… ginecolog

ro

02 Jul, 2015 10:34 2722 Marime text
Mâine, 3 iulie, o nouă stagiune se deschide la Teatrul de Vară Jupiter, care şi-a propus să ofere un program artistic complet, de teatru și de muzică, astfel încât sejurul pe litoral să devină unul de neuitat. 
 
Printre numele care vor urca pe scena de la Jupiter în această vară se numără Magda Catone, Claudiu Bleonț, Proconsul, Bosquito, iar aceştia sunt doar câțiva dintre cei care îi vor încânta pe cei prezenți la Jupiter. În ceea ce privește copiii, aceștia au o zi dedicată lor. În fiecare luni, cunoscuta Gașcă Zurli se va ocupa de buna dispoziție a celor mici, cu începere de la ora 20.30.
 
Teatrul de Vară Jupiter își deschide stagiunea cu o programare și invitație, totodată, la… ginecolog. Nu la doctor, ci la piesa de teatru cu același nume, în regia lui Alexandru Jitea. „Personajele sunt patru femei, care se întâlnesc în sala de așteptare a medicului ginecolog și pornesc o discuție spumos de comică despre relații, experiențe, frustrări. Discuția lor plină de patos face ca vocea bărbatului să se manifeste până în finalul piesei”, se precizează pe site-ul teatruldevarajupiter.ro.
 
Spectacolul are loc mâine seară, de la ora 21.00. Durează o oră, iar biletele costă 20 de lei şi se pot achiziţiona de la Casieria Teatrului de Vară Jupiter, între orele 16.00-22.00, sau online, de pe www.evenimentelitoral.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii