Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spectacol de muzică gospel, pe scena Casei de Cultură din Constanţa

ro

03 Dec, 2014 00:00 1914 Marime text


Începutul lunii decembrie vine cu veşti bune pentru constănţenii care vor să meargă la concertul gospel susţinut de Dexter Walker & Zion Movement pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, dar nu au timp să-şi procure bilete.


Pentru aceştia, Asociaţia Culturală „Spectacol Art“, în aşteptarea lui Moş Nicolae, invită publicul să-şi lustruiască cizmuliţele pentru a primi o reducere de 20% la biletele cumpărate online, de pe www.bilet.ro. Tichetele pentru concertul „Celebrate Christmas“ de la Constanţa pot fi cumpărate şi de la sediul Casei de Cultură a Sindicatelor sau de la casa de bilete a Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski“, la preţurile de: 70 de lei (categoria III), 100 de lei (categoria II) şi 150 de lei (categoria I). Reducerea de 20% pentru biletele cumpărate online se aplică tichetelor de la categoriile II și III. Bilete mai pot fi achiziționate în rețeaua Librăriilor Cărturești şi în rețeaua Agențiilor TUI TravelCenter & EuroLines.

Tricolorul românesc şi Superman

Dexter Walker & Zion Movement vor cânta în faţa publicului din România îmbrăcaţi cu robe în culorile steagului naţional. Albastru, galben şi roşu poartă însă o altă semnificaţie pentru artiştii americani. Fondatorul corului gospel, reverendul Dexter Walker, precizează: „Când m-am gândit la design şi la coloristică, am vrut să evidenţiez ceea ce emană corul nostru: putere, rezistenţă, unitate, iubire. Am avut, iniţial, alte culori şi design în minte, dar Superman mi-a captat atenţia dintr-o dată. Superman e un supererou care apare în cărţile de benzi desenate şi care e considerat un simbol al culturii americane. Apariţia lui Superman este distinctă şi simbolică. El poartă un costum albastru, cu o capă roşie şi un scut roşu cu galben în formă de «S», pe pieptul său. Acest personaj dispune de puteri supraomeneşti, pe care le foloseşte spre binele umanităţii“. Turneul din România susţinut de cei 35 de artişti din Chicago, care, anul acesta, au câştigat premiul pentru cel mai bun cor contemporan gospel din SUA, la „Stellar Awards“, va debuta pe 9 decembrie, ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Constanţa. Concertul corului Dexter Walker & Zion Movement din Chicago este realizat cu sprijinul Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii