Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:10 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O societate nou-înfiinţată, Tagini Rey SRL, a câştigat contracte pe bandă rulantă cu ABADL pentru administrarea plajelor (document)

ro

24 Sep, 2016 00:00 5707 Marime text
În data de 29 aprilie anul curent, la sediul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral (ABADL) a avut loc deschiderea ofertelor depuse în vederea închirierii sectorului de plajă Olimp I, subsector 7. Comisia de evaluare a ofertelor, prezidată de directorul ABADL, Adrian Chera, a fost alcătuită din: Gabriela ConstantinescuRodica VasileTănase GrasuValentin Radu - membri, Luminiţa Chiriţă şi Mihaela Marica - membri supleanţi şi Livia Nicolau - secretar.
 
Anunţul de atribuire a contractului de închiriere a atras atenţia unui singur agent economic, Tagini Rey SRL, ofertant care a venit cu o propunere financiară în valoare de 20.940,78 de lei pentru administrarea sectorului de plajă mai sus menţionat, în condiţiile în care ABADL a propus un preţ de pornire a licitaţiei de 11.474,40 de lei/sector/ fără TVA.
 
În urma verificării documentelor de către comisia de evaluare, agentul economic obţine 20 de puncte din partea comisiei, iar după aplicarea criteriului „oferta cea mai avantajoasă din punctul de vedere al punctajului total”, contractul de închiriere pentru sectorul de plajă Olimp I, subsector 7, i-a fost atribuit singurei societăţi participante la licitaţie, respectiv Tagini Rey SRL.

Tagini Rey SRL, în datele Registrului Comerţului

Firma Tagini Rey SRL a fost înfiinţată în anul 2015 şi are sediul social în localitatea Năvodari din judeţul Constanţa, pe strada M11. Societatea se ocupă de „alte activităţi recreative şi distractive n.c.a.”. Acţionarul unic al societăţii este Sorinel Cristinel Nică, născut în luna august a anului 1974, în oraşul Medgidia din judeţul Constanţa. De menţionat că acesta deţine şi calitatea de administrator al societăţii, conform datelor de la Registrul Comerţului, accesat la 23 septembrie 2016.
 
În altă ordine de idei, Tagini Rey SRL nu se află la primul contract încheiat pe bani publici.
Un exemplu concret este licitaţia din data de 29 aprilie, în urma căreia i-a fost atribuit de către ABADL societăţii Tagini Rey SRL contractul pentru închirierea plajei sector cordon Eforie Nord - Eforie Sud, zona 1, subsector 1, licitaţie cu un preţ de pornire de 3.858 de lei. 
 
Tagini Rey SRL a câştigat, pentru 9.010,64 de lei, şi contractul de la ABADL pentru administrarea sectorului de plajă Cordon Eforie Nord - Eforie Sud, zona II, subsector 5.
Un alt contract încheiat între Tagini Rey SRL şi ABADL a vizat administrarea sectorului de plajă Năvodari I, subsector 12, contract pentru care agentul economic Tagini Rey SRL a oferit nu mai puţin de 26.672,96 de lei, fără TVA.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii