Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Medgidia pregăteşte şcolile pentru începutul anului şcolar Acoperişuri noi şi încăperi igienizate pentru elevi

ro

14 Aug, 2014 00:00 2049 Marime text
Pentru că a mai rămas doar o lună până la începerea noului an şcolar, Primăria municipiului Medgidia a început lucrări de reabilitare la două dintre unităţile şcolare din municipiu. Lucrările demarate vizează reabilitarea acoperişurilor clădirilor instituţiilor de învăţământ, care s-au degradat odată cu timpul.
„Şcolile aveau nevoie de reparaţii, în special la acoperişuri, deoarece acesta sunt vechi şi resimt trecerea anilor şi a intemperiilor. Astfel, Primăria municipiului Medgidia a luat decizia ca două dintre unităţile de învăţământ să beneficieze de reabilitare. Este vorba, mai exact, despre Şcoala Gimnazială «I.L. Caragiale» şi sala de sport a Liceului Teoretic «Nicolae Bălcescu». La acoperişul şcolii, plăcile ondulate de azbociment sunt degradate, iar atunci când plouă, apa se infiltrează în pereţii clădirii. Astfel, pentru acoperiş, se vor executa lucrări de reabilitare pentru a remedia aceste probleme“, a declarat primarul municipiului Medgidia, Marian Iordache.
Valoarea lucrărilor realizate la şcoala generală este de aproximativ 160.000 de lei, cu TVA. Reprezentanţii Primăriei Medgidia spun că aceleaşi probleme au fost semnalate şi la sala de sport a liceului, unde acoperişul vechi trebuie consolidat şi reabilitat, iar valoarea acestor lucrări se ridică la aproximativ 230.000 de lei cu TVA, potrivit estimărilor administraţiei publice locale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii