Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:26 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă etapă în dezvoltarea oraşului Techirghiol Primarul Iulian Soceanu şi consilierii locali au depus jurământul

ro

27 Jun, 2016 00:00 4543 Marime text
 

Oraşul Techirghiol are o nouă echipă la cârma administraţiei publice locale. Vineri, primarul oraşului, Iulian Soceanu, a depus jurământul şi tot atunci a fost validat noul Consiliu Local.
 
În următorii patru ani, edilul-şef Iulian Soceanu va face echipă cu un alt liberal, Florin Zisu, care a obţinut funcţia de viceprimar. Adrian Teodor Picoiu, Dan Bogoi, Dănuț Dumitru Pucichi, Doina Mihaela Babanica, Doru Drăghici, Edvin Abdula, Ersan Abdula, Florea Constandin, Florin Zisu, Guler Amet, Ioan Șlincu, Marius Săileanu, Stere Guteanu, Temungin Ismail şi Zerrin Bari sunt noii aleşi locali care vor conduce destinele locuitorilor oraşului Techirghiol.
 
„Vă mulţumesc şi vă mulţumim pentru încrederea dumneavoastră, a techirghiolenilor! Şi, aşa cum am promis, voi face din Techirghiol oraşul nostru şi staţiunea tuturor!“, a fost mesajul noului primar, Iulian Soceanu, care a dovedit, în cele câteva luni în care a fost viceprimar, că are capacitatea de a face lucruri bune pentru comunitatea locală.
 
De altfel, însăşi şedinţa solemnă de validare a noului Consiliu Local a avut loc la Grădina Botanică Techirghiol, un proiect european încheiat cu succes anul acesta în mandatul de viceprimar al lui Iulian Soceanu. Mai mult, edilul-şef al oraşului a declarat că, săptămâna aceasta, Consiliul Local se va reuni deja în şedinţă, mai multe proiecte de hotărâre aşteptând să intre în dezbatere.
 
Şi cum la Techirghiol administraţia publică locală nu a avut vreme de vacanţe, imediat după aflarea rezultatului alegerilor, au fost reluate proiectele. Astfel, Primăria Techirghiol caută o firmă care să se ocupe de serviciile de expertizare pentru întocmirea unui raport de expertiză tehnico-economică privind stadiul lucrărilor la blocurile sociale de pe strada Alexandru Ioan Cuza nr. 15, pentru care va scoate din vistierie până la 41.700 de lei, fără TVA. O altă lucrare importantă este aceea de întreţinere şi reparare a fântânilor arteziene din oraş, cu atât mai mult cu cât canicula este deja la ea acasă. Pentru fântânile „Păpădie“ şi „Păstor şi Măgăruş“, Primăria a alocat 5.000 de lei, fără TVA.
 
Sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii