Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:25 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Închiderea unei etape de proiect la Medgidia Realizarea parcului industrial, tot mai aproape de a deveni realitate

ro

09 May, 2014 00:00 1715 Marime text
Primăria municipiului Medgidia este, astăzi, gazda evenimentului de închidere a primei etape din proiectul „Aplicarea instrumentului de politici manageriale“, desfășurat la Medgidia în perioada 5 - 9 mai. Conferinţa de presă prilejuită de acest eveniment va avea loc de la ora 12.00, la sediul Primăriei Medgidia. „Pe toată durata proiectului, la Medgidia a sosit o comisie formată dintr-un delegat al Guvernului Olandei, un delegat al companiei BMC Management Internaţional și președintele Asociației Administratorilor Publici din România, Marian Florea.
În cadrul acestui program, administrația publică din Medgidia a primit consultanță gratuită de la membrii delegației cu privire la dezvoltarea parcului industrial din Medgidia“, a declarat primarul municipiului Medgidia, Marian Iordache.

Concret, este vorba despre un proiect care are ca finalitate realizarea parcului industrial. „Pentru că altminteri, autoritatea publică locală ar fi plătit pentru astfel de specialişti în consultanţă, evident din bani de la bugetul local, suntem bucuroşi că am reuşit să atragem această oportunitate, instruirea fiind gratuită în cazul nostru. Întregul proiect se va desfăşura în trei faze, aceasta fiind doar prima dintre ele. Următoarele vor fi programate în lunile august şi septembrie“, a declarat edilul Marian Iordache.

Oaspeții din cadrul proiectului au fost informați cu privire la avantajele poziției geografice a parcului industrial - proximitatea față de toate rețelele de transport, precum și față de surse importante de producere a energiei. Comisia formată la nivelul Primăriei municipiului Medgidia a lucrat alături de delegați pentru a duce la bun sfârșit obiectivele proiectului, mai exact îmbunătățirea guvernării și a procesului de luare a deciziilor, consolidarea cadrului financiar şi politic în contextul responsabilizării față de cetățeni, precum și îmbunătățirea eficacității organizaționale. Potrivit reprezentanţilor Primăriei municipiului Medgidia, la conferința de presă participă Anna Lelieveld, din partea BMC Groep B.V. Netherlands, Roxana Damian, din cadrul BMC Public Management SRL, precum și echipa de implementare a proiectului, formată din reprezentanții Primăriei Municipiului Medgidia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii