Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:33 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În luna cadourilor Mariana Gâju aduce în Cumpăna primul festival de muzică al copiilor minorităţilor etnice

ro

13 Nov, 2013 00:00 2433 Marime text
Primăria Cumpăna, condusă de primarul ec. Mariana Gâju, a iniţiat un proiect cultural pentru copiii minorităţilor din toată ţara. Este vorba de Festivalul Mini Armoni, care va debuta în data de 6 decembrie, de Sfântul Nicolae şi care se va derula, timp de trei zile, până pe data de 8 decembrie.
Prima ediţie a Festivalului Mini Armoni se anunţă a fi un eveniment de anvergură naţională, susţin organizatorii. Sunt aşteptaţi la festival, concurenţi aparţinând diferitelor minorităţi. Ideea este de a fi promovate tinerele talente din domeniul muzicii şi dansului tradiţional.

Premiile primei ediţii constau în două contracte cu un producător muzical - Casa de Producţie KAZIBO MUSIC ROMANIA (Naguale) şi cu Paul Gheorghe, coregraful Trupei Trouble Crew. Juriul care va decide care sunt prestaţiile cele mai bune este format din următorii artişti: Nicola, Mihai Budeanu (3rei Sud-Est), Paul Gheorghe (coregraf Trouble Crew), Saya (proiectul internaţional Naguale), Lolli Karaiola (trupa Armaname), Teodora Secui (de la Vocea României), Florin Vasilică (Grupul Teleormanul) şi Mister Z.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii