Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:40 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directorul lui Mazăre nu ştia cum a ajuns la conducerea instituţiei Dayan Fetislam „probabil” că va da concurs pentru funcţia de inspector-şef al Inspectoratului Regional în Construcţii Sud-Est

ro

19 May, 2014 00:00 3296 Marime text
Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) va organiza, pe 16 iunie, un concurs de promovare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcţiei publice de conducere vacante de inspector-şef regional din cadrul Inspectoratului Regional în Construcţii Sud-Est. Potrivit anunţului, pentru a participa la concurs şi pentru a ocupa funcţia publică, aspirantul trebuie să aibă „studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ştiinţe inginereşti, ştiinţe juridice sau ştiinţe economice, studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, dar şi să fie numit într-o funcţie publică din clasa I. Nu mai puţin important, el trebuie să aibă vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 3 ani.
Proba scrisă a concursului va avea loc pe data de 16 iunie, la ora 11.00, urmând ca data şi ora interviului să fie comunicate ulterior.

Va fi interesant de urmărit dacă actualul inspector-şef, Dayan Fetislam, va participa la acest concurs. Amintim că numirea lui Fetislam la conducerea Inspectoratului Regional în Construcţii Sud-Est a avut loc pe data de 20 decembrie a anului trecut, evenimentul trecând însă neobservat, într-o discreţie totală. Dayan Festislam a mai ocupat această funcţie şi în 2012, dar doar pentru trei zile. La momentul respectiv, ordinul pentru numirea sa în funcţie fusese revocat, însă ulterior alegerilor locale se aştepta numirea sa în fruntea IRC Sud-Est. Acest lucru s-a întâmplat abia în decembrie 2013. Ulterior numirii, cotidianul ZIUA de Constanţa l-a întrebat pe Dayan Fetislam cum anume a ajuns în această funcţie de conducere. De-a dreptul halucinant, răspunsul lui Fetislam a fost „nu ştiu”. „Nu ştiu să vă răspund”, a adăugat inspectorul-şef al IRC Sud-Est. De menţionat este că în aria de competenţă a Inspectoratului Regional în Construcţii Sud-Est intră judeţele Vrancea, Galaţi, Buzău, Tulcea şi Constanţa.
Cunoscut drept unul dintre oamenii fideli primarului Radu Mazăre, Dayan Fetislam a fost şef al Serviciului Disciplină în Construcţii şi Afişaj Stradal din cadrul Poliţiei Locale Constanţa, dar şi şef al Corpului de Control al Primăriei municipiului Constanţa.
L-am contactat telefonic, prin intermediul unui mesaj, pe Fetislam pentru a afla dacă va participa sau nu la acest concurs. Răspunsul lui a fost „probabil că da”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii