Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum au „taxat" aleşii PDL neregulile din Consiliul Local

ro

18 Feb, 2013 21:54 1984 Marime text
consilieri_pdl_Roman_Iustin_Fabian_Sorina_Tusa.jpgGrupul consilierilor locali PDL a decis să nu participe la şedinţa ordinară a Consiliului Local organizată, ieri, la Hotel Malibu.

Decizia consilierilor locali a fost motivată de faptul că proiectele de hotărâre au fost predate pentru studiu mult prea târziu, mai precis, vineri, 15 februarie, la ora 20.14, prin intermediul e-mail-ului, de către Biroul de Informatizare din cadrul Primăriei Constanţa.

Consilierii locali PDL au acuzat că cele 36 de proiecte de pe ordinea de zi plus cele 13 de pe ordinea suplimentară „nu puteau fi studiate în două zile pentru a putea lua o decizie corectă şi bună pentru oraşul nostru". De asemenea, aceştia au precizat că nu este prima dată când se întâmplă acest lucru, ba din contră, a devenit o regulă ca proiectele de hotărâre să fie trimise extrem de târziu.

Un alt eveniment deranjant s-a petrecut săptămâna trecută. Consilierii locali PDL susţin că au solicitat şi CD-urile cu proiectele de hotărâre, însă angajaţii Primăriei au răspuns că acestea nu sunt pregătite şi că le vor trimite în timp util pe e-mail, ceea ce, potrivit aleşilor democrat-liberali, nu s-a întâmplat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii