Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:16 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Local Tuzla, primul legislativ din sudul judeţului Constanţa „cu acte în regulă”

ro

24 Jun, 2016 00:00 4549 Marime text
 

Comuna Tuzla este prima din sudul litoralului unde a fost constituit noul Consiliu Local pentru perioada 2016 - 2020. În sala de şedinţe a Primăriei Tuzla, noii aleşi locali, dar şi primarul Taner Reşit au depus jurământul şi au fost validaţi pe funcţiile care le-au fost încredinţate de către concetăţeni. 
 
Consiliul Local Tuzla este format din 15 consilieri. În urma scrutinului din data de 5 iunie, mandatele au revenit după cum urmează: şase la PSD - Erduan Aşim, Constantin Ban, Ion Moisei, Manuela Neagu, Pîrvu Pîrvu, Alexandra Raus, Daniel Stoica; trei la PMP -Marian Sărăcilă, Adrian Sârbu şi Ştefănel Barbu; trei au ajuns la ALDE - fostul primar Constantin Micu, Flaviu Buzoiu şi Florin Răducea, iar ultimele două au fost trecute în palmaresul PNL fiind încredinţate lui Amdi Osman Aliş şi Ion Florea.  
 
În cadrul şedinţei, Marian Sărăcilă a fost ales în funcţia de preşedinte de şedinţă, rol pe care îl va îndeplini pe parcursul a trei luni. Ulterior, s-a trecut la alegerea viceprimarului, prin vot secret. Cu susţinerea majorităţii consilierilor în funcţie, pentru următorii patru ani, viceprimar al comunei Tuzla va fi Constantin Ban (PSD). 
 
Şedinţa s-a desfăşurat în prezenţa subprefectului judeţului Constanţa Ersun Anefi şi a magistratului Daniela Liliana Lazăr, de la Judecătoria Mangalia. Noii aleşi au jurat credinţă atât pe Constituţie, cât şi pe Biblie şi Coran.

Citeşte şi  Ziua Justiţiei la Constanţa - Judecătoarea Liliana Lazăr şi-a expus tablourile (galerie foto)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii