Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:26 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cel mai nou membru în Comisia pentru administraţie publică Deputatul PDL Florin Gheorghe vrea modificarea Legii 215

ro

05 Apr, 2013 00:00 2857 Marime text
Deputatul constănţean Florin Gheorghe a devenit membru al Comisiei pentru administraţie publică, amenajarea teritoriului şi echilibru ecologic. Parlamentarul este acum coleg cu social democratul Radu Babu şi cu liberalul Victor Manea. Hotărârea a fost publicată, săptămâna aceasta, în Monitorul Oficial.

În calitate de membru al Comisiei pentru administraţie publică, amenajarea teritoriului şi echilibru ecologic, deputatul PDL îşi propune să modifice Legea 215/2001 a administraţiei publice locale. „În primul rând, vreau să modific Legea 215, să depun un amendament referitor la validarea mandatelor de consilieri locali, astfel încât aceştia să nu mai fie validaţi de colegii lor din consiliul local, ci de instanţă. Aşa cum se procedează în cazul primarului, validat în funcţie de un judecător, să se procedeze şi în cazul consilierilor locali”, a explicat Florin Gheorghe.

Responsabil de proiectul regionalizării

În altă ordine de idei, deputatul constănţean a declarat că miercuri a fost desemnat de colegii din PDL să coordoneze un proiect de lege pe tema regionalizării. „Deputaţii PDL m-au desemnat să mă ocup de problema regionalizării, să urmăresc varianta cu care va veni Dragnea (n.r. - Liviu Dragnea) şi să coordonez un proiect de lege, la care mă va ajuta şi Ioan Oltean”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii