Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:21 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Transelectrica este în căutarea unui transportator Cine va duce personalul la muncă în Tulcea şi Cernavodă? (document)

ro

16 Jun, 2014 00:00 2706 Marime text
Compania Naţionala de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica“ SA este în căutarea celei mai bune oferte pe care o societate o poate oferi pentru atribuirea contractului de prestare a serviciului de transport pentru personal în staţiile Tulcea Vest şi Isaccea - lotul 1 şi lotul 2 - Cernavodă. Sucursala Constanţa a Transelectrica solicită oferte pentru prestarea de servicii de transport terestru, inclusiv serviciile de transport cu vehicule blindate şi servicii de curierat, cu excepţia transportului de corespondenţă, pentru punctele de lucru mai sus menţionate. Scopul contractului supus procedurii de achiziţie publică constă în necesitatea transportului personalului operativ în staţiile electrice ale Sucursalei de Transport Constanţa, respectiv Staţia electrică Tulcea Vest, Staţia electrică Isaccea şi Staţia electrică Cernavodă.

Lotul 1 - staţia Tulcea Vest - 10.220 km (pentru 12 luni de contract), staţia Isaccea - 55.480 km (pentru 12 luni de contract), iar Lotul 2 - staţia Cernavodă - 102.200 km (pentru 12 luni de contract). Valoarea estimată a contractului fără TVA este de 253.529 de lei şi va fi încheiat pe o durată de 12 luni de la data atribuirii. Pentru a participa la licitaţie, contractorii trebuie să depună o garanţie de participare în cuantum de 5.070 de lei sau echivalentul în valută. Cei care se înscriu la procedura de licitaţie trebuie să asigure un autoturism principal, cu care să se efectueze prestarea serviciilor, şi unul de rezerva, cu caracteristici similare primului. De asemenea, în perioada de circulaţie pe timpul iernii unul din aceste două autoturisme (principal sau rezervă) poate avea tracţiune integrală sau să existe un alt autoturism cu tracţiune integrală.
Criteriul de atribuire este „preţul cel mai scăzut“. Termenul-limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 25 iunie, ora 16:00, iar cel pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare exprimate în moneda naţională - 25 iunie, ora 16.00. Ofertele urmează a fi deschise în aceeaşi zi. Recent, un contract similar a fost adjudecat de compania SC Maraton Trans SRL din Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii