Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:47 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Terenul din Buşteni şi spaţiul comercial din Poarta 6, scoase din nou la mezat de Fiscul constănţean

ro

12 Feb, 2015 00:00 1658 Marime text
Bunurile care aparţin societăţilor Eday Agrement SRL şi Alcor West SRL sunt scoase din nou la mezat de Fiscul constănţean. Cele două licitaţii vor avea loc pe data de 26 februarie, începând cu ora 13.00, la sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice (AJFP) Constanţa, bulevardul Tomis nr. 312A. 
 
Participanţii la cele două proceduri vor putea achiziţiona un teren intravilan în Buşteni şi un spaţiu comercial în Constanţa, Poarta 6. Terenul, de 500 mp, este proprietatea debitorului Alcor West SRL, este situat în localitatea Buşteni şi a fost evaluat la preţul de 142.854 de lei, exclusiv TVA. Terenul este scos la mezat pentru a doua oară, motiv pentru care preţul de evaluare a fost diminuat cu 25%. Spaţiul comercial este situat pe strada Curcubeului şi are o suprafaţă de 83 mp. Preţul de pornire a licitaţiei pentru acest bun imobil este de 136.500 de lei. Deoarece Fiscul organizează cea de-a treia licitaţie pentru acest bun, preţul său a fost diminuat cu 50%. Cei interesaţi sunt invitaţi să prezinte până la termenul de vânzare dovada plăţii taxei de participare, ce reprezintă 10% din preţul de pornire a licitaţiei.

 Din datele Registrului Comerţului

 Alcor West SRL a fost înregistrată în anul 2007 şi are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu. Firma are un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociaţii societăţii sunt: SC Alcor Construct SRL, cu sediul în municipiul Constanţa, bulevardul I.C. Brătianu, care deţine o parte socială (5% din capitalul social), Cristian Bîrcă, născut în 1967, în Constanţa, care deţine nouă părţi sociale (45% din capitalul social), şi Daniel-Gabriel Muşat, născut în 1969, în Buşteni, care deţine zece părţi sociale (50% din capitalul social). Administratorii societăţii sunt Cristian Bîrcă şi Daniel-Gabriel Muşat.

Mai multe despre Alcor Construct puteţi citi accesând materialul „Alcor Construct SRL, afacerea lui Cristian Bîrcă, a intrat în insolvenţă“ 

Înregistrată în anul 2000, societatea Eday Agrement SRL are sediul social în municipiul Constanţa, strada Curcubeului. Firma are un capital social subscris de 850.020 de lei, integral vărsat, compus din 85.002 părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociat unic şi administrator al societăţii este Batal Unal, născut pe 1.06.1971, în Năvodari, Constanţa. Activitatea principală a societăţii este legată de „activităţi recreative şi distractive“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii