Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Judeţean Constanţa vrea să îşi reînnoiască certificatul de calitate ISO! Va reuşi să îl obţină? (document)

ro

16 Jan, 2017 00:00 1895 Marime text
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei” din Constanţa trebuie să îşi reînnoiască certificatul ISO 9001:2015, scop în care lansează o licitaţie publică pentru atribuirea contractului ce vizează acest serviciu. Potrivit licitatiapublica.ro, Spitalul Judeţean doreşte să atribuie contractul „Recertificarea ISO 9001:2015 a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa”, care vizează următoarele domenii de activitate: activităţi de asistenţă spitalicească, activităţi de asistenţă medicală specializată, alte activităţi referitoare la sănătatea umană şi studii clinice - activităţi de cercetare clinică (ultima activitate nu este în certificarea iniţială).
 
Spitalul are 2.586 de angajaţi, iar recertificarea se face pentru sediul central din bulevardul Tomis nr. 145, secţiile exterioare TBC Agigea, Pneumologie Agigea, Dermatovenerologie, Psihiatrie Agigea, Secţia Eforie, ultima locaţie nefiind în certificarea iniţială.
 
Valoarea estimată a contractului, fără TVA, este de 31.800 de lei. Potrivit anunţului, acordul-cadru de servicii recertificare ISO 9001:2015 a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa se încheie pe o perioadă de trei ani, astfel: anul 1 - audit de recertificare/implementare şi raportare, anul 2 - audit de supraveghere anual şi anul 3 - audit de supraveghere anual.
 
Pentru a fi eligibile, firmele trebuie să prezinte următoarele documente:
1. Certificatul constatator emis de Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Teritorial din care să rezulte că operatorul economic este legal constituit, că nu se află în niciuna dintre situaţiile de anulare a constituirii, că are capacitatea profesională de a realiza activităţile care fac obiectul contractului, respectiv că obiectul contractului ce urmează a fi atribuit are corespondent în codul CAEN din certificatul constatator;
 
2. operatorul economic trebuie să aibă acreditare internaţională conf. ISO 17021:2011 pe domeniul sănătate umană;
 
3. experienţă similară dovedită prin contract de certificare a unui spital judeţean clinic de urgenţă.
 
Se va depune oferta de preţ totală pentru activităţile ce vizează perioada de trei ani de certificare şi ofertă pe fiecare activitate anuală. Oferta va include cheltuielile de transport, onorarii şi toate costurile aferente efectuării activităţilor de audit şi va fi depusă la Registratura unităţii în plic închis, până la 17 ianuarie 2017, ora 13.00, cel târziu. Operatorul economic care depune oferta la sediul autorităţii contractante are obligaţia de a posta serviciul ofertat în catalogul electronic din SEAP, urmând ca achiziţia să se realizeze din SEAP de la ofertantul declarat câştigător. Criteriul de atribuire este preţul cel mai mic al ofertei.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul publicat de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru licitaţia având ca obiect „Recertificarea ISO 9001:2015 a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa”. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii