Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:59 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Soluţia celor care vor să facă performanţă în „grânarul Europei“ Titan Machinery, mai aproape de întreprinzătorii constănţeni

ro

13 May, 2014 00:00 2828 Marime text
Titan Machinery are, în mod oficial, sediu în judeţul Constanţa. Noul loc multifuncţional unde îşi desfăşoară activitatea este situat în localitatea Lumina, pe strada Tulcei nr.108-109. Vineri, 9 mai, de Ziua Europei, porţile noului sediu au fost larg deschise pentru toţi cei interesaţi şi curioşi să vadă maşinile şi utilajele agricole de ultimă generaţie expuse. Acesta este cel de-al şaselea sediu multifuncţional al firmei şi acoperă zona Dobrogei, în momentul de faţă Titan Machinery dispunînd de reprezentanţe şi în Bucureşti, Timişoara, Roman, Oradea şi Cluj-Napoca. Pentru cei care vor să facă agricultură de performanţă în „grânarul Europei“, trebuie menţionat că Titan Machinery este unic importator şi distribuitor al celor mai performante utilaje din domeniu: Case IH, utilaje ultra-performante din domeniul tehnologiilor din agricultură, dar şi în construcţii (Case Construction).
La evenimentul de inaugurare a noului sediu au fost prezenţi oficiali din cadrul companiei Case IH, George Stanson, Business Manager pentru Balcani (România, Bulgaria, Croaţia şi Serbia), Manfred Spendier, director general Titan Machinery România, precum şi alţi directori şi reprezentanţi de zonă.

Cu ocazia deschiderii sediului, a fost prezentată revoluţionara combină agricolă Axial-Flow, prevăzută cu şenile, fabricată de Case IH şi disponibilă acum inclusiv agricultorilor constănţeni. Este unul dintre cele mai performante utilaje din domeniu, după cum stau mărturie numeroasele recorduri absolute pe care şi le-a adjudecat. Potrivit Societăţii Germane pentru Agricultură - DLG, costurile totale de exploatare sunt cele mai reduse în cazul combinelor Axial-Flow, aproximativ 10 euro pe tonă, spre deosebire de alte maşini similare. Acelaşi studiu relevă faptul că utilajul de la Case IH are cea mai redusă cantitate de seminţe sparte la recoltare, mai mică de 0,1%. „Cu puţin timp în urmă, în Bulgaria, o combină Axial Flow de la Case IH a doborât recordul, recoltând peste 360 de hectare de floarea-soarelui în 24 de ore. La acest capitol, fără cea mai mică îndoială, suntem lideri mondiali“, a declarat managerul Case IH - zona balcanică a Europei, George Stanson, în cadrul prezentării oficiale a combinei, care a avut loc, zilele trecute, la hotel Iaki.
De la evenimentele recente ale Titan Machinery nu puteau să lipsească agricultorii. Numeroşi fermieri din judeţele Tulcea, Constanţa, Călăraşi şi Ialomiţa, dar şi reprezentanţi ai Insulei Mari a Brăilei au venit să viziteze noul sediul al Titan Machinery, care de vineri se găseşte mai aproape de ei şi de nevoile lor. Noul sediu dispune de birouri, de o hală pentru service, de o zonă de expunere a maşinilor şi a utilajelor agricole, de o magazie pentru piesele de schimb, precum şi de ateliere mobile pentru intervenţie rapidă pe teren.

Cu prilejul prezentării oficiale a sediului, Titan Machinery le-a oferit fermierilor veniţi din toată regiunea informaţii privind posibilităţile pe care le oferă firma, soluţiile de finanţare şi alte oferte disponibile pentru cei interesaţi de colaborarea cu societatea. „Noi nu suntem doar o companie care se ocupă de vânzarea maşinilor şi a utilajelor agricole. Momentul vânzării reprezintă doar începutul unei strânse relaţii, pentru că, ulterior, noi le punem la dispoziţie toate serviciile şi consultanţa necesare. Suntem devotaţi în relaţiile pe care le dezvoltăm şi ne dorim ca toţi clienţii şi colaboratorii noştri să fie pe deplin satisfăcuţi“, a declarat Răzvan Tomescu, directorul de marketing al Titan Machinery în România.
„Pentru noi, zona de sud-est, în special Constanţa, Tulcea, Ialomiţa şi Călăraşi, a reprezentat dintotdeauna un sector în care clienţii au fost foarte mulţumiţi de produsele şi serviciile noastre. Considerăm că locul ales pentru noul sediu este foarte potrivit din punct de vedere al funcţionalităţii, are absolut tot ce trebuie, are piesele de schimb, are hala de service, deci este un one stop shop! Aici sunt răspunsurile la toate necesităţile şi problemele dumneavoastră“, a declarat George Stanson, Business Manager responsabil pentru zona balcanică a Europei.
Titan Machinery România face parte din grupul Titan Machinery din Statele Unite ale Americii, care deţine o experienţa de peste 30 de ani în domeniu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii