Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:30 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șefia Direcției Generale de Proiecte din CJC, păstrată tot pentru Sevil Shhaideh?

ro

06 Jan, 2013 22:15 3971 Marime text
Sevil.jpgPrin Decizia 584 publicată, în urmă cu doar câteva zile, în Monitorul Oficial al României numărul 883, constănțeanca Sevil Shhaideh a fost numită secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației, condus de Liviu Dragnea. Sevil Shhaideh a lucrat, până la momentul numirii, cu fonduri europene, timp de zece ani, susține președintele Consiliului Județean Constanța (CJC), Nicușor Constantinescu. Shhaideh a fost directorul Direcției Generale de Proiecte din cadrul CJC. Cine va ocupa acum acest post, de vreme ce Shhaideh a fost trimisă la București, pentru a ocupa o funcție într-un minister-cheie? Cine va coordona derularea proiectelor europene implementate prin CJC, domeniu important, cu impact major asupra județului? Ei bine, se pare că subiectul nu a devenit încă o prioritate pentru mai marii din CJC, ei motivându-și aparentul dezinteres prin faptul că sărbătorile de iarnă nu au fost perioada optimă pentru a se concentra asupra acestui aspect. Este de așteptat, însă, ca la conducerea Direcției Generale de Proiecte a CJC să fie instalat un șef serviciu sau un director tehnic din cadrul instituției.

Interesant este că, potrivit unor surse apropiate conducerii CJC, numirea unui „succesor" al lui Sevil Shhaideh nu este tocmai sigură și asta fiindcă „nu se știe cât va sta la București". Sursele menționate au lăsat de înțeles că postul o așteaptă, de fapt, tot pe Sevil Shhaideh.

Am încercat să discutăm, pe această temă, și cu proaspătul secretar de stat. Sevil Shhaideh a răspuns, inițial, la telefon, dar a declarat că nu poate vorbi pentru că se află într-o ședință, dar că ulterior poate fi contactată din nou. Lucru care, însă, nu s-a întâmplat, fiindcă Shhaideh nu a mai răspuns la telefon.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii