Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:06 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se ​extinde Hotelul Richmond din Mamaia

ro

13 Feb, 2015 00:00 3661 Marime text
Administratorii Hotelului Richmond au depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul proiectului „Amenajare parcare acoperită şi terasă alimentaţie publică“.
 
Prin această investiţie, beneficiarul propune ridicarea unei construcţii cu regim de înălţime parter, având funcţiunea terasă alimentaţie publică, pentru a deservi restaurantul amenajat la parterul Hotelului Richmond, precum şi amenajarea unei parcări acoperite, pentru patru automobile. Amplasamentul pe care va fi realizat proiectul are o suprafaţă de 168 mp şi este proprietatea Hotel Richmond SRL. Conform certificatului de urbanism nr. 2298/31.07.2014, folosirea actuală a suprafeţei este de teren liber, iar destinaţia stabilită prin planurile de urbanism şi amenajare a teritoriului aprobate este de parcare, circulaţii pietonale, inclusiv platforme amenajate ca terase pentru alimentaţie publică. Prin acest proiect, se propune construirea unei terase de 37,25 mp, cu funcţiunea alimentaţie publică. Terasa va avea o capacitate de 12 locuri la trei mese. În continuarea terasei, pe latura de vest a hotelului, va fi amplasată o parcare parţial acoperită, în suprafaţă de 19,25 mp, cu o capacitate de patru locuri. Parcarea va fi pavată cu dale de beton autoblocante, iar pardoseala terasei va fi acoperită cu dale de beton care să se armonizeze atât cu pavajul parcării, cât şi cu cel al restaurantului.

 Ce spune Registrul Comerţului

Societatea Hotel Richmond SRL a fost înregistrată în anul 2007 şi are sediul social pe bulevardul Mamaia nr. 430C. Firma are un capital social subscris de 5.000 de lei, integral vărsat, compus din 500 de părţi sociale, valoarea uneai fiind de 10 lei. Asociaţii societăţii sunt Gheorghe Bujduveanu, născut în 1956, în Sinoe, Constanţa, şi Aurica Bujduveanu, născută în 1964, în Ceamurlia de Jos, judeţul Tulcea. Ambii asociaţi deţine câte 250 de părţi sociale, câte 50% din capitalul social. Administratorul societăţii este Aurica Bujduveanu. Activitatea societăţii este legată de „hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare“. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii