Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:45 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se caută organizator pentru a treia ediţie a Festivalului Antic Tomis

ro

26 Jun, 2014 00:00 2344 Marime text
Primăria municipiului Constanţa va organiza, pe 25 iulie, ora 12.00, procedura de selecţie a ofertelor privind organizarea evenimentului „Festivalul Antic Tomis 2014“. Ofertele se pot depune până la data de 25 iulie, ora 10.00, acestea urmând să se deschidă în aceeaşi zi, la ora 12.00.

Criteriul de atribuire a contractului de finanţare din fonduri nerambursabile este „punctajul cel mai mare“, realizat ca urmare a aplicării următoarelor criterii: a) „preţul cel mai scăzut“ - va conta valoarea cea mai scăzută a fondurilor financiare nerambursabile solicitate pentru realizarea proiectului - 50 de puncte pentru valoarea cea mai mică solicitată, 30 de puncte pentru cea de pe locul doi, 10 puncte pentru cea de pe locul trei; b) raportul (procentajul) realizat între valoarea contribuţiei proprii pentru realizarea proiectului şi valoarea (suma) solicitată - 25 de puncte pentru un raport de peste 20%, 15 puncte pentru un raport cuprins între 15% şi 19% şi 5 puncte pentru un raport cuprins între 10% şi 14%; experienţă în organizarea unor evenimente asemănătoare - pentru o experienţă minimă de trei ani - 25 de puncte, pentru o experienţă cuprinsă între un an şi doi ani - 15 puncte, pentru o experienţă de până în an - 5 puncte.

Prima ediţia a Festivalului Antic Tomis a avut loc în august 2012, în zona peninsulară, la Edificiul Roman cu Mozaic. Organizatorul primei ediţii a fost compania de publicitate Groove Hour. Tot aceasta a organizat şi a doua ediţie a festivalului, în zona Sat vacanţă - Parc Tăbăcărie, alături de Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral - Delta Dunării, cu sprijinul Primăriei Constanţa, al Asociaţiei Patronale Mamaia, al Asociaţiei Patronale a Cluburilor din Mamaia, al Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism şi al Consiliului Judeţean Constanţa.
Festivalul Antic Tomis a fost propus de Groove Hour Consiliului Judeţean Constanţa, pentru prima dată, în 2006. Cu toate acestea, prima ediţie a evenimentului s-a desfăşurat abia şase ani mai târziu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii