Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polaris M Holding a premiat matematicienii olimpici din Constanța

ro

28 May, 2014 00:00 2802 Marime text
Societatea Polaris M Holding, susţinător al performanței în educație, a oferit premii câştigătorilor Concursului Școlar Județean de Matematică „Tomis“, în cadrul unei festivităţi care a avut loc ieri, la Universitatea Ovidius. Astfel, au fost recompensaţi elevii care au obținut peste 50 de puncte la concurs, elevi olimpici, cât și profesorii care au formulat subiectele.

Concursul de Matematică „Tomis“, organizat de Inspectoratul Școlar Județean Constanța, s-a aflat, anul acesta, la cea de-a doua ediție și s-a adresat elevilor din învățământul gimnazial. Competiţia s-a desfășurat pe două etape, locală și județeană, fiind premiaţi elevii care au obținut primele trei punctaje la fiecare clasă, opt profesori și 20 de olimpici.
„Considerăm că atingerea performanței în educație se datorează cadrelor didactice care au știut să transmită dorința de a excela, precum și elevilor care au demonstrat că este necesar să muncești suplimentar pentru a obține rezultate notabile“, au declarat reprezentanții Polaris M Holding.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii