Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:10 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mohammad Murad, preşedintele FPTR - „Nu putem aştepta şase luni ca primarul să semneze o autorizaţie pentru refacerea unei faţade“

ro

03 Mar, 2017 13:23 4616 Marime text
Astăzi, 3 martie, se desfăşoară simpozionul „Turismul pe litoralul românesc în sezonul 2017”, organizat de CCINA Constanţa la Sala de Conferinţe a Pavilionul Expozițional Constanța. Mircea-Titus Dobre, ministrul Turismului, este prezent la eveniment.

De asemenea, la simpozion se află şi Mohammad Murad, preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), care a făcut o serie de declaraţii cu această ocazie.

„Avem nevoie de înţelegere de la cei care ne conduc, noi muncim, investim ultimii bani pentru turişti şi avem nevoie de susţinerea morală din partea celor care ne conduc. Vrem să schimbăm lucrurile, pentru că România are ce oferi. La câtă bunăvoinţă am arătat, tot noi suntem cei pedepsiţi”.

„Vrem un sprijin de la autorităţi, nu putem aştepta şase luni ca primarul să semneze o autorizaţie pentru refacerea unei faţade la hotel. Orice taxă introdusă în România intră în vigoare a doua zi, iar dacă o taxă este scoasă, aşteptăm şase luni ca să intre în vigoare normele”, a mai spus Murad.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Citeşte şi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii