Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:55 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mama primarului Mazăre convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor APV Media Turism SA

ro

10 Mar, 2015 00:00 2176 Marime text
Administratorul societăţii APV Media Turism SA a anunţat convocarea Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor în data de 7 aprilie, ora 15.00, la sediul societăţii din staţiunea Mamaia, zona Căpitănie.
 
În situaţia în care nu sunt întrunite condiţiile de validare prin neîndeplinirea cvorumului de prezenţă, Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor va avea loc pe data de 14 aprilie, ora 15.00, la aceeaşi adresă şi cu aceeaşi ordine de zi. Vor fi puse în discuţie: aprobarea bilanţului contabil şi a contului de profit şi pierderi pe anul 2014, analiza situaţiei economico-financiare pe anul 2014, raportul administratorului şi al comisiei de cenzori, aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2015, revocarea şi/sau înlocuirea cenzorilor şi prelungirea mandatului administratorului.

 Despre APV Media Turism SA

 Înregistrată, potrivit Registrului Comerţului, în anul 2003, societatea are sediul social în municipiul Constanţa, zona Căpitănie, Vila Marina. Societatea are un capital social subscris de 90.000 de lei, integral vărsat, compus din 1.000 de acţiuni. Asociaţi în societate sunt Victoria Gabriela Mazăre (mama primarului Radu Mazăre), care deţine 20 de acţiuni (2% din capitalul social), Mihai Mazăre (fratele primarului Radu Mazăre), cu 950 de acţiuni (95% din capitalul social) şi acţionari listă, cu 30 de părţi sociale (3% din capitalul social). Administratorul societăţii care se ocupă de „activităţi ale agenţiilor turistice“ este Victoria Gabriela Mazăre, al cărei mandat expiră pe data de 24 martie a acestui an. În anul fiscal 2013, societatea cu doi angajaţi a înregistrat o cifră de afaceri de 178.424 de lei şi un profit net de zero lei.

 Mai multe despre APV Media Turism SA puteţi citi pe www.ziuaconstanta.ro:

 Schimbări în firma mamei lui Radu Mazăre

Retrocedările, în câţiva paşi:Cum s-a „născut" casa în care stă Radu Mazăre
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii